Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan féltékeny, mit csináljak?
Figyelt kérdés
szóval együtt vagyunk a barátommal...nem olyan régóta(egy-két hete) és tényleg szerelmes vagyok és ő is...csak ő sajnos túl féltékeny...az a helyzet hogy 90%ban fiúbarátaim vannak, mivel nem vagyok az a lányos típus. és bulira se, mehetek nélküle, meg beszélni hülyülni se hülyülhetek sokat a haverokkal mert megsértődik. beszélni nem lehet róla vele mert egyből némasági fogadalmat tesz...-.-" próbáltam már párszor.2011. aug. 9. 18:03
11/13 anonim válasza:
Én csaj vagyok, az én barátom pedig eléggé népszerű, sok a csaj haverja, a legjobb barátja is csaj. Ez egy ilyen, már az elején kikötötte, hogy nála ez a helyzet, de nem azért beszélget, lóg velük, hogy akármi legyen. Ha velük akart volna összejönni, akkor úgy lett volna, de ő engem választott, és velem a legboldogabb. Mondd el ezeket a barátodnak is, nem kell rögtön összeesküvés elméleteket gyártani, meg szakítani vele, egyszerűen valami miatt önbizalomhiánya lehet, nem tud bízni. Ezen dolgozni kell, és éreztetni vele, hogy meg kell bíznia benned.
12/13 napietus válasza:
az értelmes kommunikációt már próbálta a kérdező, és azt is leírta, hogy arra csak duzzogás volt a válasz. ennyire "felnőtt" és "értelmes" a pasija.
13/13 anonim válasza:
Azt még hozzáátenném, hogy kicsit óvatosabb legyél. Szívecske küldözgetéssel, ölelgetéssel visszafogottabban a többi srácnál, ne próbálj meg okot se adni, így nem szólhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!