Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem jó a nőknek semmi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jó a nőknek semmi?

Figyelt kérdés

miért van az hogy egy nőt kb úgy meg lehet szerezni h nem teszek semmit és hiába teszek meg utána mindent (nem pénzügyileg) de elvesztem. Megy a hitegetés hogy milyen "tökéletes" vagy meg mennyire szeretlek meg megbízok benned stb aztán dobnak vmi semmitmondó indok miatt... nem sajnálkozni akarok , nem is tartom magam nagyra de nem értem a logikáját ennek. Ha valaki azt állítja hogy szeret és meg is teszek érte mindent miért dob ki? ( és ráadásul nem partyk*rvákról van szó mert annyi eszem van h olyanoktól nem akarok komoly kapcsolatot)

17/F

2011. aug. 9. 17:02
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
17:19 - ez mondjuk megérthető. ha vki tényleg így tapad és nem lehet nyugta az embernek az már irritáló. de az én szitumban pl még meg is bíztam benne mehetett bárhova nélkülem mert nem vagyok az a fajta aki bárkit is pórázon tart. Van 1-2dolog ami fel tud b*szni rendesen de az más dolog :D
2011. aug. 9. 17:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Lehet túl éretlen/ fiatal csajokkal próbálkoztál.
2011. aug. 9. 17:30
 13/19 A kérdező kommentje:
hát 14-23 ig voltak nőim. mondjuk párszor azt vettem észre h egy 16éves érettebb volt mint egy 20as :D de kb mind bizonytalanok az életben és azt se tudják mit akarnak. véleményt és "célt" kb naprol napra váltanak
2011. aug. 9. 17:36
 14/19 valaki a tömegből ***** válasza:
Ez egy olyan kérdés amit férfi ember soha nem fog megérteni? Engem is foglakoztatott a téma de rájöttem hogy semmi értelme a válasz után kutakodni. Ne törődj vele talán találsz majd valakit aki nem ilyen, de nem tudom az se biztos hogy létezik ilyen lány. Úgyszintén 17/f
2011. aug. 9. 17:46
 15/19 A kérdező kommentje:
na igen eleve azt nem tudom h létező dolog után kutatok e :D és ezek után jönnek a nők azzal h miért nincs "normális pasi". azért mert nekik semmi sem jó és akk már egyszerübb egy férfinak ha egyéjszakázgat meg kavar
2011. aug. 9. 17:51
 16/19 anonim ***** válasza:
én akkor viselkedem így - mint ahogy leírtad - mikor először fellángol bennem az érzés, hogy szeretem az illetőt, aztán lassan belémcsap a felismerés, és rájövök, hogy nem az, hogy nem szeretem, de még nem is vonzódom hozzá, és mivel nem akarom a szemébe mondani, ezért holmi mondvacsinált indokkal otthagyom...sajnálom...én is komoly kapcsolatot keresek mindig, de sokszor így alakul
2011. aug. 9. 17:54
 17/19 A kérdező kommentje:
fuhh hát amit leirtál azt ugy vettem észre többnyire akkor jellemzö ha idösebb srác fiatalabb csaj felállás van. és a csaj csak rajong érte kb és a rajongást és fellángolást keveri össze a szerelemmel. mondjuk azt akkor is megtanulhatná sztem minden nő ( de férfi is) h inkább a fájó igazság mint a "kegyes hazugság". egyszer mindig kiderül az igazság ha nem hülye az illető és ugy akkor mégjobban tud fájni
2011. aug. 9. 18:06
 18/19 anonim ***** válasza:
igazad van
2011. aug. 9. 18:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Találnak egy jóképűbb pasit.
2011. aug. 9. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!