Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jó a nőknek semmi?
miért van az hogy egy nőt kb úgy meg lehet szerezni h nem teszek semmit és hiába teszek meg utána mindent (nem pénzügyileg) de elvesztem. Megy a hitegetés hogy milyen "tökéletes" vagy meg mennyire szeretlek meg megbízok benned stb aztán dobnak vmi semmitmondó indok miatt... nem sajnálkozni akarok , nem is tartom magam nagyra de nem értem a logikáját ennek. Ha valaki azt állítja hogy szeret és meg is teszek érte mindent miért dob ki? ( és ráadásul nem partyk*rvákról van szó mert annyi eszem van h olyanoktól nem akarok komoly kapcsolatot)
17/F
próbálom megérteni a nőket de egyszerübb lenne ha a rák ellenszerét kutatnám... :D
am azt tudom magamrol hogy eléggé ragaszkodó típus vagyok de papucsnak nem éppen vagyok nevezhető :D de bármilyen is vagyok v nem csak rolam , bárki másrol legyen szó mindig vmi más kell nekik
Ne a nőket hibáztasd. A pasikat ugyan olyan nehéz megérteni. És általában ha elhagynak valakit annak oka van, kivéve ha valami ribancról van szó akinek nincsenek érzelmei és csak kúrogat összevissza, meg kihasznál, stb...
Engem pl az előző barátom olyan szinten túlszeretett, h nem tudtam elmenni egy étterembe a családommal mert hívogatott sms-eket küldözgetett h hiányzok neki és nem bírja nélkülem, pedig csak pár órája búcsúztunk el. Én ettől a falra másztam. Hagy legyen már magánéletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!