Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm terhes és gyereket vár, beperelhetem-e azért, ha átvert azzal, hogy tablettát szed?
Hogyhogy miért? Nyilván elég egy védekezés egy olyan kapcsolatban, ahol meg lehet bízni a másikban. Nem tudom elképzelni, hogy nem derül ki egy kapcsolatnál, hogy megbízhatatlan a másik. Ha tudja, hogy a csaj előfordulhat ilyen (mert mondjuk képtelen rendszeresen beszedni a tablettát), akkor igen is húzzon kotont. Vagy ha nem, akkor mg így járt.
Kicsit furi, hogy a csajra hárítják a védekezést (mintha csak az ő dolga lenne, és ha nem jön össze, akkor ő a szemét.
Ha vki szexel, akkor bizony bele kell kalkulálni, hogy nincs 100%-os módszer. Ha ezt képtelen tudomásul venni, akkor egy idióta.
e mint mondtam, még mindig nem derült ki, hogy rendesen szedte-e vagy direkt csinálta.
Jó lenne amúgy, ha a kérdező leírná pontosan mi történt, mert itt a kommentelők nagy része bizony őt savazza....
az én opcióm szerint a csaj beetette a srácot, hogy szedi folyamatosan a fogamzásgátlót, miközben teherbe akart esni, hogy ezzel biztosan magához láncolhassa az illetőt. Természetesen lehet, hogy nem így van, de nehéz lenne úgy nyilatkozni az ügyben, hogy közben nincsenek pontos információk. Ha mégis így lenne, akkor könyörgöm, miért a is a srác a hibás??? Akik itt az óvszerrel való védekezéssel jönnek; ne mondjátok már nekem, hogy mikor a csajotok áttért a fogamzásgátlóra, ti még gumit húztatok... oké, hogy nem nyújt egyik sem 100 %-os védelmet, de pl. én ha áttérnék a tablettára, akkor azt pont azért tenném, hogy anélkül, hogy gumit használnánk ne essek teherbe... különben minek mérgezzem magam??? vagy ti hogy csináljátok? Minden egyszerre? óvszer + pesszárium + fogamzásgátló + hüvelykúp + spirál + naptármódszer + ...?:D
„Nem tudom, hogy az ismerősöd hogyan csinálta, de szerintem az nem annyira járható út.”
Úgy csinálta, hogy hivatalosan munkanélküli volt, tehát elvileg semmi jövedelme nem volt, de a valóságban mindenféle kétes üzletben benne volt. Nem ilyen alvilági dolgok, de azért nem volt teljesen tiszta. 80 ezer forintos kigyóbőr csizmára volt pénze, de gyerektartásra már nem.
„Egyébként meg egy férfinak is lehetne annyi esze, hogy ha nem akar gyereket, akkor gumit húz.”
Ha egy ideje együtt vannak és rendszeresen dugnak, úgy hogy a csaj tablettát szed, akkor mégis miért kéne úgy gondolnia, hogy bizony kotont húzzon?
„az én opcióm szerint a csaj beetette a srácot, hogy szedi folyamatosan a fogamzásgátlót, miközben teherbe akart esni, hogy ezzel biztosan magához láncolhassa az illetőt.”
Nekem is ez jött le, de természetesen 100%-ra nem lehet tudni. A sok gyerekjogi aktivistától kérdezném: ha a ti csajotok hirtelen, „véletlenül” teherbe esne, miközben állítólag gyógyszert szedett és ti hallani sem akartatok még gyerekről, akkor is így állnátok a dologhoz? Ha pedig egy nő képes arra, hogy szándékosan felcsináltassa magát – mondom, még az is belefér, hogy ezt mással oldja meg, nem a pasijával – akkor a gyerekre nem úgy tekint, mint egy élőlényre, akinek örülni kell, hanem mint egy eszközre, akit arra használ fel, hogy elérje a szemét céljait, tehát így is fog bánni a gyerekkel.
Tanulság: nőkben soha nem szabad megbízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!