Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm terhes és gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm terhes és gyereket vár, beperelhetem-e azért, ha átvert azzal, hogy tablettát szed?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 14:17
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
25%
Ez egy undorító viselkedés a nő részéről.Nekem is volt egy olyan barátnőm aki mindenre képes volt.Már a végén rendesen féltem, hogy kinyír amikor közlöm vele hogy szakítani akarok, de csak bezárt a szobába pár órára és közölte velem hogy soha többé nem enged ki.
2011. aug. 12. 11:15
 32/46 anonim ***** válasza:
37%

Utolsó!

Én teljesen egyetértek veled. Ez valóban egy elég szemét húzás egy nő részéről. Ellenben szerintem jogilag ezzel nem tud mit kezdeni. Ha majd a nő a bíróságra megy, és megállapítják az apaságot, onnantól szívás van. Nem tudom, hogy az ismerősöd hogyan csinálta, de szerintem az nem annyira járható út.

Én írtam korábban, hogy jobban rá kell nézni a nő körmére, hogy az ilyet elkerüljük. Ugyanis jogilag utána semmit nem tehetünk. De ezt nem azt jelenti, hogy nem értek egyet a kérdezővel.

Aztán meg jönnek az ilyen "szegény baba, apa nélkül fog felnőni", meg hasonló kijelentések. Hát az ilyennel kb. a s*ggemet tudom kitörölni. Ha én nem akarok egy gyereket, akkor nem akarok. Éppen ezért erre a problémára az abortuszt tudom javasolni.

2011. aug. 12. 11:17
 33/46 anonim ***** válasza:

Ez a szövegem az utolsó előttinek ment.

(De amúgy az utolsóval is egyetértek, hogy ez egy undorító viselkedés.)

2011. aug. 12. 11:19
 34/46 anonim ***** válasza:
95%

"Ha én nem akarok egy gyereket, akkor nem akarok. "

Mondjuk erre azért vannak módszerek. A nő átverte, ő meg nem védekezett tuti módszerrel, hát ez ilyen, primitív pároknál előfordul.

A gyereket ettől függetlenül sajnálom, de se az anyát, se az apát nem. Mindketten megehetik, amit főztek. :)

2011. aug. 12. 11:23
 35/46 anonim ***** válasza:
100%

Abban igazatok van, hogy undorító viselkedés.

De honnan tudjátok, hogy a nő direkt csinálta? Honnan tudjátok, hogy nem szedte rendesen a tablettát? A tabi sem 100%-os.

Egyébként meg egy férfinak is lehetne annyi esze, hogy ha nem akar gyereket, akkor gumit húz.

Csak ugye ahhoz senkinek nincs kedve....szedjen csak a nő tabit, hogy bele lehessen élvezni....hát kérem szépen...ha ezt elvárja, akkor vállalja a kockázatot.

2011. aug. 12. 11:25
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

Milyen könnyen ítélkeztek mindenki felett! Amint már többen leírták a tabletta se nyújt 100%-os védelmet, tehát az is megtörténhetett, hogy szedte a tabit, de mellette esett teherbe. Ezt megkérdezted tőle?

Felháborító, hogy miket tudnak írni egyesek, anélkül, hogy ismernék a teljes szitut. Nem állok egyikőtök pártjára sem, de 100%- os védelem nincs, úgyhogy ha szexelsz, akkor benne van a pakliban a baba. Normális körülmények között meg vállalni kellene érte a felelősséget. Vagy tényleg elvetetni, de kórházban orvosokkal, nem ilyen veszélyes házi praktikákkal...

2011. aug. 12. 11:29
 37/46 anonim ***** válasza:
51%

Úgy látom, nem érted, a kérdezőt konkrétan átverték. Ez nem primitívség szerintem. Ha nekem azt mondja a barátnőm, hogy szedi a gyógyszert, akkor miért ne higgyem el neki? Miért kéne még kotont húznom emellé?

Persze nem mondom, jobb lett volna a csaj körmére nézni. De ha van egy bizalom a kapcsolatban, akkor ezt nem szokás. A nő a hibás egyértelműen.

2011. aug. 12. 11:29
 38/46 anonim ***** válasza:

11:29, látod, az alapvető bizalom hiányzik teljesen a kapcsolatukból. Mert akkor a babaprojektet meg lehetne beszélni, közös álláspontra jutni, és nem kényszerülne senki körmére nézésre, átverésre és hasonlókra. Ezért írtam, hogy ez az egész két primitív ember ügye. Mert nem jutottak el arra az értelmi szintre, hogy ezeket a dolgokat normálisan kezeljék. Amúgy meg 100% módszer nincs, ahogy már többek írták.

Ezzel együtt a nő élete is tönkre fog menni, mert ott lesz egyedül egy gyerekkel, akkor is, amikor a pasi már a 20. újabb bombázót dugja meg (kotonnal vagy anélkül, ki tudja), és emellett fizeti a gyerektartást, ha az övé a gyerek.

Na erre írtam azt, hogy voltaképp mindketten megérdemlik a dolgot, aztán ennyi.

A stoyry vesztese egyértelműen a gyerek lesz.

2011. aug. 12. 11:38
 39/46 anonim ***** válasza:

De a kérdésből kiderült az, hogy a csaj szedte-e rendesen vagy nem? Lehet, hogy szedte, és mellette besikerült. Van ilyen, akármennyire is hihetetlen.

Közel sem biztos, hogy direkt felcsináltatta magát. Erről egy szó sem esett.

Szerintem azért egy párkapcsolatban kiderül, hogy megbízható-e ilyen szempontból a másik vagy sem.

Ha én úgy gondolom, hogy elképzelhető ilyen a csajról, akkor felhúzom a gumit.

Oké, hogy a csaj a hibás szerintetek, de tudjátok: a gyereket két ember csinálja meg. Neki is lehetett volna védekezni. Most már igya meg a levét.

2011. aug. 12. 11:40
 40/46 anonim ***** válasza:
20%

"Egyébként meg egy férfinak is lehetne annyi esze, hogy ha nem akar gyereket, akkor gumit húz.

Csak ugye ahhoz senkinek nincs kedve....szedjen csak a nő tabit, hogy bele lehessen élvezni....hát kérem szépen...ha ezt elvárja, akkor vállalja a kockázatot."

Ez egy hülyeség, már bocs. Duplám védekezni nincs sok értelme. Tudom, hogy valaki úgy csinálja, de alapvetően elég az egyik védekezési módszer.

Szóval nem igazán értem, hogy miért kellett volna gumit húznia. Ez az "elvárja" dolog meg olyan tipikus női beszólás.

2011. aug. 12. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!