Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondta a barátnőm hogy tablettát szed (nem voltunk együtt). Kérdeztem hogy miért és azt mondta hogy nem akar gyereket, meg is erőszakolják WTF?
pasi létedre elég hisztis vagy... ilyeneken fölösleges izélni. ha még sokszor eljátszod, nem lesz hosszú kapcsolat. a te kérdésed is hülye volt, hogy "miért szedsz tablettát?". vajon miért... mert finom-.-
nyilván mert azon kevés lányok közé tartozik, akik felelősségteljesek.
van, aki a megerőszakolástól fél betegesen. én a balesetektől. kinek mi.
Gratulálok, sok boldogságot :D
Hozzátenném a kérdéshez, hogy neki nem így adtam elő, nem is "sértődtem be" neki, csak szarul esett és most más nézőpontokra vagyok kíváncsi. Csak nekem esik rosszul, ha a kapcsolatot meg sem említi a másik, csak valami külső dolgot, pont fogamzásgátlásban? Úgy tűnik eddig
sajnos 00:04nek igaza van
teljesen lényegtelen dolgon idegesíted magad. ha szüzek vagytok, akkor nyilvánvaló hogy nem azért szedi mert ellened védekezik. és ez apró célzás volt, hogy még egy darabig az is maradsz.
másrészt szerintem női okokból szedi, ez csak kifogás. rendezetté teszi a vérzést. de vannak akik a hormontól megnövekedő mellek miatt szedik.
szerintem ne itt keress igazolást a sértődöttségedre. van egy olyan érzésem, hogy egy más jellegű párkapcsolati vagy személyes problémát vetítesz bele ebbe. mindenképp beszéld meg vele, hogy érzel, mire vágysz. elvileg erről szólna a párkapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!