Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm gyereket akar én meg nem, mit lehet ilyen esetben tenni?
Nálunk is hasonló a helyzet, csak itt én vagyok a lány és ennyire durván azért nem fogom fel a dolgot.Én csak felemlítem,de nem vágok hozzá semmi rosszat, pedig én már 27 vagyok.
Ő még fiatal,de tény h. sose lehet tudni mikor van az utolsó pillanat.Ha belegondolsz minél fiatalabban szül annál hamarabb tud "lábra állni". Még nem lesz túl idős sulihoz, munkához stb.Plusz még lesz ideje több gyerekre is ha majd akar.De ha későn szül akkor egyre kevesebb ideje van(biológiailag),illetve rosszabb idősebb korban visszamenni dolgozni mint fiatalon.
A te esetedet is megértem, itt neked kell döntened.Vagy szereted így és vállalod h. ok vállalom,legyen gyerekek,de akkor ő fogadja el, hogy te nem fogsz a gyerekkel sokat foglalkozni,vagy elhagyod és keresel egy olyan lányt aki nem akar még gyereket.Vagy megpróbálod 12 évig még váratni,de ne várasd sokáig,mert ezzel az ő idejét is rabolod,mert ha most elhagyod,lehet ő talál egy fiút akivel 1-2 éven belül teljesül ez a vágya,te pedig lehet még 10 évig nem akarsz gyereket.
Menekülj, ahogy tudsz! Semmi mást nem szeretne, mint magához láncolni.
19/L
Fiatalok vagytok még mind a ketten a gyerekvállaláshoz.
Bár Neked könnyebb a dolgot abból a szempontból, hogy a férfiak biológiai órája azért sokkal hosszabb távú, mint a nőké. No, de ez nem egy 20 éves nőnél okoz problémát általában...
Azért jó lenne, ha valaki felvilágosítaná a barátnődet, hogy egy gyerek nem csupa szórakozás, hanem igenis sok gonddal és marha nagy felelősséggel jár. Az nem egy játékszer, hogy ha megunom, félre rakom, elajándékozom, vagy egyebek. Én azt javaslom, hogy mondd meg neki, beszéljen az anyukájával vagy a tiéddel és kérdezze meg tőlük, milyen egy gyereket felnevelni, mert nekik már van benne tapasztalatuk.
Arról nem is beszélve, hogy azért nem árt előtte megteremteni azt a hátteret (főleg anyagi) amelybe fel tudjátok vagy fel tudja nevelni a gyereket anélkül, hogy hiányt szenvedjen bármilyen szükséges dologból. És úgy gondolom, nincs versenyképes jövedelme vagy félretett pénze egyikőtöknek se még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!