Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 72 órás tabletta 12. órán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

72 órás tabletta 12. órán belül történő bevétele után is terhes maradt a barátnőm. Nagyon nem akarom a gyereket, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már volt abortusza és valószínűleg nem lehet neki megint, egyedül nem bírja végigcsinálni a dolgot, és kilátástalan a helyzete mert a szülők sem támogatják, komolyan eljátszott az öngyilkosság gondolatával. mi a fenét csináljak? Már mielőtt kiderült hogy terhes az előtt szakítani akartam vele, nem akarom vele leélni az életem, kérlek adjatok tippeket(komolyakat, ez nem viccelődés kategória)23f/19l
2010. nov. 18. 14:29
1 2
 1/15 anonim válasza:
nehéz helyzet lehet,az egyszer biztos.Tanácsot nem tudnék adni,csak annyit mondanék,ha már nem is szereted,akkor is mellette kell állnod.meg persze segítened mindenbe,ha már egyszer így alakult...
2010. nov. 18. 14:33
 2/15 anonim ***** válasza:
bocsi de ha lefeküdni jó vt vele,akkor vállald a következményeket is.vszínűleg nem tenne magában kárt de ha mégis elhagyod és megöli magát sztem sose bocsátod meg magadnak
2010. nov. 18. 14:39
 3/15 anonim ***** válasza:

Hát a barátnőd összeteheti a kezét, hogy az abortusz után összejött neki egy baba, még egy abortusszal azt kockáztatná, hogy sosem lehet gyereke.

Mivel a gyerkőc összehozásához ketten kellettetek, így neked most kutya kötelességed mellette maradni és támogatni!

2010. nov. 18. 14:46
 4/15 anonim ***** válasza:

Sajnálom. Én nagyon naiv vagyok,azt hittem tuti siker a 72 órás tabi.:S

De ne hagyd magára,kérdezzétek meg az orvost mekkora esélye van később ha ezt is elveteti.Mondjuk én sem akarnám megtartani,hisz az ember azért veszi be a 72 órást,mert nem akar gyereket.Ha mégis megtartjátok,kitartás. Bár én megbeszélném dokival ezt az abortusz témát.

2010. nov. 18. 15:00
 5/15 Szindus ***** válasza:
25%

Na aranyapám, erre miért nem akkor gondoltál mikor gumit kellett volna húzni a bránerre? Viseld a következményeket.

Ha arra elég érettnek tartod magad, hogy szexelj, akkor arra is, hogy felnevelj egy gyereket. Ennyit tudok tanácsolni neked.

17/L

2010. nov. 18. 15:16
 6/15 anonim ***** válasza:
13%
Szakíts vele és kész. Egy gyerekkel se lehet senkit gúzsba kötni, azzal nem lesz kisegítve ő se, ha vele vagy és közben mással dugsz mert nem szereted. Fizess tartásdíjat oszt' jónapot.
2010. nov. 18. 15:18
 7/15 anonim ***** válasza:
76%

Nekem is volt abortuszom... ha én újra teherbe esnék (tablettával védekezem) akkor is megtartanám a babát, ha a párom a háta közepére se kívánna utána minket!

Amúgy nem tudok erre mit mondani, szerencsétlen, szar helyzet. Anyukám is maradt terhes amúgy annak ellenére, hogy időben bevette a 72 órásat egyszer régen, szóval ezúton üzenném a tiniknek, hogy a 72 órás NEM védekezési módszer, mondván utána már biztos nem lehet baj!

24 N

2010. nov. 18. 15:53
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Én azt javaslom hogy szakits a bnődel mert egy baba elég gáz mig a haverjaid fognak bulizni te meg majd tisztába teszed szakits vele vagy beszéjétek meg mégegyszer ezt az abortusz témát am sok sikert kivánok!!!
2010. nov. 18. 16:05
 9/15 anonim ***** válasza:
76%

uh, nem irigyellek, én a helyedben (bár nem tudok abban lenni mert lány vagyok) de talán vele maradnék még egy darabig, amíg rendeződnek a dolgok.

szerintem nem vagy köteles vele maradni, de támogatnod kell így vagy úgy a gyereknevelésben, hiszen a te gyereked is.

Ugyan ez játszódik le egy válásnál is. persze ott általában már nagyobb a gyerek(ek), de úgy gondolom nem lehet együtt maradni csak a gyerek miatt.

kitartást, bárhogy alakul (írj pm-t ha gondolod)

23L

2010. nov. 18. 16:17
 10/15 anonim ***** válasza:
88%

Egy gyerek megcsinálásához két ember kell. Teljesen mindegy, hogy jön össze a gyerek végül (védekezés nélkül, vagy amellett), mindkét ember felelőssége.

Persze mivel nem neked kell kihordanod és megszülnöd, le tudsz lépni. Viszont tartásdíjat fizetned kell.

Az abortuszra meg nem tudod rábeszélni, ha nem akarja.

Megkérdezhetem, hogy miért kellett 72 órást bevenni?

2010. nov. 18. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!