Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 72 órás tabletta 12. órán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

72 órás tabletta 12. órán belül történő bevétele után is terhes maradt a barátnőm. Nagyon nem akarom a gyereket, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már volt abortusza és valószínűleg nem lehet neki megint, egyedül nem bírja végigcsinálni a dolgot, és kilátástalan a helyzete mert a szülők sem támogatják, komolyan eljátszott az öngyilkosság gondolatával. mi a fenét csináljak? Már mielőtt kiderült hogy terhes az előtt szakítani akartam vele, nem akarom vele leélni az életem, kérlek adjatok tippeket(komolyakat, ez nem viccelődés kategória)23f/19l
2010. nov. 18. 14:29
1 2
 11/15 anonim válasza:

Nem feltétlenül kell abortuszra mennie ha mégsem akarja vállalni a babát. Ha egyikőtök sem akarja/tudja felnevelni ott az örökbeadás, nagyon sok meddő pár szeretne kisbabát. Így nem kellene nektek sem egymás életét tönkre tenni illetve a saját gyermeketeket megölni... Igen,az abortusz az én szememben egyet jelent azzal, hogy megölöd a saját gyerekedet, aki nem kérte, hogy megfoganjon, ártatlanul kell szenvednie a szülei hülyesége miatt.

Én például már 12-13 éves koromban elhatároztam, hogyha egyszer ilyen helyzetben leszek akkor sem vetetem el a babát, és ezt meg is beszéltem édesanyámmal. Volt rá példa hogy elszakadt az óvszer, és 72 órás tabit kellett bevennem, tisztában voltam azzal, hogy semmi sem

nyújt 100%-os "védelmet" éppen ezért megbeszéltük a párommal, hogy igen anyagilag nem érintene minket épp a legjobban a baba, de ha már megcsináltuk vállaljuk érte a felelősséget és szeretni fogjuk.

2010. nov. 19. 04:25
 12/15 anonim ***** válasza:

1. lehet 2 abortusz, 3 nem lehet

2. biztosan bevette azt a tablettát? láttad? mert én nem hiszem... szerintem kész átverés show áldozata vagy

3. a gyereket csak ketten lehet összehozni, nem te vagy a hibás és nem ő, mindketten... nem vagy köteles vele élni, de a tartásdíjat ki fogod fizetni - ő megérdemli, mert nem szedett tabit, te is megérdemled, mert nem húztál gumit a farkadra

kb. ennyi

2010. nov. 19. 22:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha bevette a 72 órás tablettát, azzal rengeteg hormon került a szervezetébe, és ezzel károsította a születendő babát is, tehát nagyon valószínű, h vmilyen fejlődési rendellenességgel fog a világra jönni, úgyh lehet, h mégis jobb döntés az abortusz.
2010. nov. 20. 09:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Utolsó: Talán erről inkább egy orvost kellene megkérdezni. 72 órás tabi nem károsítja a gyereket tudomásom szerint.
2010. nov. 20. 13:36
 15/15 Noa91 ***** válasza:

szar helyzet,de mindketten ott voltatok,mindketten felelősök vagytok.tarts ki mellette amíg rendeződik a helyzet.van jobb döntés is az abortusznál.nem kell feltétlenül megölni azt az ártatlan kis lényecskét,aki egy emberi élet,a ti gyermeketek.

a barátnődnek elég nehéz lehet most,próbálj meg segíteni neki.

19/L

2010. nov. 22. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!