Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy bírtatok szakítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírtatok szakítani a hajdani kapcsolatotokkal? Nehéz volt?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:
dehogyis röhögve mondod el hülyegyerek
2011. aug. 8. 22:16
 2/4 heloka ***** válasza:

igen. egy fiúval nagyon.

semmi kivetnivalóm nem volt felé.. csak nem voltam szerelmes már. nem tudtam rossz tulajdonságát felhozni sem. mert mindig odafigyelt rám, meg megadott mindent amit tudott.. cask más hiányzott.. szóval elecseteltem neki h már nem úgy érzek mint az elején. fel sem fogta a dolgot. nagyon sajnáltam. én szakítottam vele, és én bőgtem.. nevetséges. szóval csúnya volt.. de megérte. most tényleg full szerelmes vagyok, már jóideje:)

ja, és ha egyszer megfogalmazódik a szakítás gondolata a fejedben, egyre többször jön majd elő.. így jobb ha hamarabb túlleszel rajta

2011. aug. 8. 22:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Nálunk ugyan ez a helyzet a barátnőmmel, de szegénynek a szíve szakadna meg, nagyon jól tudom hogy ő nagyon szerelmes belém :( .Nem vagyok biztos magamban,nem visz rá a lélek.Te hány éves vagy és mennyit voltatok együtt?
2011. aug. 8. 22:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Jé a pasim ugyan ez mondta,nem úgy érez ahogy kellene,belefáradt a kapcsolatunkba.Fáj de ez van...9x vissza könyörögtem most nem fogom!!:S
2011. aug. 8. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!