Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm szakított velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szakított velem, mert nem szóltam neki időben, de esküszöm, nem volt szándékos. Hogyan engesztelhetném ki?

Figyelt kérdés

3 napja együtt voltunk a barátnőmmel (fél éves kapcsolat), és megkértem, hogy elégítsen ki orálisan. Belement, azzal a feltétellel, hogy még időben szólok neki, mielőtt elmennék. Mondtam, hogy persze, ez természetes, én nem várom el, hogy olyasmit tegyen, amit nem szeretne (ha nemet mond az orálra, azt is megértettem volna, én soha nem erőltettem rá semmit korábban sem)!

Viszont annyira jól csinálta, hogy nem tudtam visszafogni magamat. Még nem tudom annyira jól visszatartani a dolgot, és tudom, hogy csak gyakorlás és odafigyelés kérdése minden, de na... az a helyzet, hogy elmentem, sajnos sokkal előbb, mint ahogy vártam vagy gondoltam volna, és persze még mielőtt szólhattam volna neki, hogy hagyja abba, mert már közel vagyok.

Ő nagyon kiakadt rám, hogy nem figyelmeztettem idejében, és azonnal szakított velem. Próbáltam megmagyarázni neki, hogy nem volt szánékos, és hogy nagyon sajnálom, de nem érdekelte. Tudom, hogy az ő szemszögéből nézve teljesen jogos a dühe, hiszen ő valóban megkért, hogy szóljak időben, de nem direkt csináltam és szeretném, ha megbocsátana.

Hogy engesztelhetném ki? :S

18/F

2011. aug. 8. 15:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
szintén: attól tartok nagy gondok vannak a kapcsolatotokban, és nem csak az orál szex terén! a lány nem hisz neked, nem bízik benned. mi lehet ennek az oka?
2011. aug. 8. 16:09
 12/21 anonim ***** válasza:
39%
Ha ezért szakít,akkor kattant a csaj.Arról nem is beszélve,hogy engem sosem kell,hogy "figyelmeztessen" a férjem,mert észreveszem magamtól.Ha ő nem,akkor nem is figyel rád.Ennyi.Neki kéne bocsánatot kérnie.
2011. aug. 8. 16:11
 13/21 @'r00n válasza:
mondj el neki mindent ujra és ha azt mondja h nem akk keress másikat enyi
2011. aug. 8. 16:15
 14/21 anonim ***** válasza:
56%

Szia! Ne ostorozd magad, ilyen bárkivel előfordul, lehet hogy még fog is, nincs ezzel semmi baj. Múltkor velünk ugyanez volt, bár én nem kértem hogy szóljon, mert mivel évek óta együtt vagyunk tudja hogy utálom:) De annyira élvezte, hát istenem. Nem haltam bele. Viszont amiket így leírtál, szerintem a barátnőddel valami nincs rendben. Bár azóta lehet hogy lenyugodott és kibékültetek, de ha nem, én elgondolkoznék a helyedben, mert nem igazán normális amit csinált azok után hogy bocsánatot kértél, és magyaráztad hogy nem voltál ura a testednek.

Ha mondjuk röhögtél volna akkor érthető ha kiakad, de így, szinte felháborító..na mind1:)

2011. aug. 8. 16:15
 15/21 anonim ***** válasza:

Én szerettem volna barátnőm szájában elmenni, neki pedig annyira nem volt hozzá kedve, de azért szilveszterkor belement, de nem hatotta meg, úgyhogy kb kéthavonta-negyedévente megkérdezem, hogy szabad-e, de nem erőltetem. Akkor vittem neki egy pohár vizet, hogy tudjon öblíteni, meg ilyen apróságok és nem lett belőle sértődés.

Egy normális kapcsolatban nem szabad ilyenen besértődni.

Kiengesztelés: ha érdemesnek gondolod, akkor kérj tőle bocsánatot normálisan (mellé virág esetleg) és játszd ki a "békülős szex"-kártyát! Persze csak te kényeztesd őt, ne engedd, hogy hozzádnyúljon. Úgy még a kedve is megjön hozzád :)

20/F

2011. aug. 8. 16:20
 16/21 anonim ***** válasza:
79%

Aki ilyen miatt szakít veled az vagy:

1.undorodik az oráltól

2.undorodik az oráltól és f*rkadtól is

3.undorodik a sperma látványától,érzetétől és úgy mindenhogyan.

4.nem szeret eléggé

5.kislány és éretlen még az ilyen dolgokhoz

Ezek tudatába dönts.

2011. aug. 8. 16:23
 17/21 anonim ***** válasza:
55%

"Azt mondta, hogy nem tisztelem ős, a kérését se tartottam tiszteletben és hogy ezzel megaláztam. Meg hogy csak ki akartam őt használni."

Istenem micsoda manipulatív mártír és gyerekes dumája van a kedves volt barátnődnek....

2011. aug. 8. 16:24
 18/21 anonim ***** válasza:
mond meg neki h bocs, vissza akarlak szerezni (szebben fogalmazva :D) és ha aztmondja h nem akkor sz@rd le mert nemis szeret. ha meg megbocsát akkor lájk! :)
2011. aug. 8. 16:30
 19/21 anonim ***** válasza:

az oké ha felháborodik, de ha ezért szakít akkor ne haragudj, de nem szeret...

18L

2011. aug. 8. 17:28
 20/21 anonim ***** válasza:
Ez egy hülye idióta, de te is ha ezután még meg akarsz alázkodni előtte. Legközelebb miért fog szakítani, mert borostás arccal értél hozzá?
2011. aug. 8. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!