Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen (szándékos vagy szándéktalan) jeleket szoktatok küldeni a fiú felé aki tetszik, hogy tudassátok vele, hogy bejön nektek?
Figyelt kérdés
15/F2011. aug. 14. 19:38
1/10 anonim válasza:
Mosolygok rá és az ő elmondása szerint olyankor csillog a szemem D:DD. Megérintem, kedves vagyok vele, nevetek a viccein, ilyenek. :D
2/10 anonim válasza:
Első, most elképzeltelek, aranyos lehetsz. :D
3/10 anonim válasza:
Igyekszem a közelében lenni, sokat mosolygok és nevetek, szemezgetek vele, nyílt vagyok, (ha már ismerem, akkor) beszélgetek vele mindenféléről, ilyesmik. Ha még nem ismerem, akkor sima mosolygás és szemezés, aztán megvárom míg odajön :)
4/10 anonim válasza:
Megmutatom neki a szilikoncsöcseimet
5/10 anonim válasza:
ja és néha lesütöm a szemem nevetés közben :D
6/10 anonim válasza:
szemkontaktus...aztán ha erősen tartja a srác akkor belevaló :D
7/10 anonim válasza:
mindig a szemébe nézek, próbálok hozzáérni, puszit adok neki, keresem a társaságát..
8/10 anonim válasza:
amit az utolsó írt,teljesen igaz :)
9/10 anonim válasza:
Nézem őt, és amikor visszanéz, elpirulok. Mosolygok rá. És néha elintézem, hogy "véletlenül" összefussak vele a folyosón :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!