Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért idegesít ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért idegesít ha a barátom iszik?

Figyelt kérdés
Nem az a minden héten lerészegedős fajta, de azért nem veti meg az italt. Elöször csak azt hittem, hogy akkor idegesit ha együtt megyünk vmi eseményre, és ennyire nem tisztel meg h neki fontosabb berugni, minthogy velem legyen. De már attól is rosszul érzem magam ha tudom h a barátaival beül egy kocsmába. Nem feltétlenül berugni, meg amugy birja is, de valahogy mégis rossz na. Más lány is van igy vele? Vagy identitás zavarokkal küzdök? vagy nemértem...
2011. aug. 8. 13:17
1 2
 11/13 Lia99 ***** válasza:
az én barátomis szokott ritkán inni de csak ha énis iszok, vagy ha vele vagyok, és tudja h most jókedvemba vagyok.19/L
2011. aug. 8. 15:56
 12/13 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, egy cipőben járunk. az én barátom se az a h de részeges típus, de amikor velem van akkor ne igya le magát! ez sztem alapszabály. ihat nyugodtan, de ne annyit, h részeg legyen, csak max jobb kedvű.. legyen már annyi tisztelet benne h ha elvisz engem valahova, akkor józan marad.. az, h zavar a haverokkal való ivás, az nálam inkább azért van, mert el sem tudom képzelni mit csinálhatnak oylankor, és sokszor belegondolok h mi van ha egy áállat:D:D
2011. aug. 8. 16:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Engem is idegesít. Mivel tudom milyen az előélete nem örülök neki akár vele vagyok akár nem(de akkor főleg nem örülök)!! Már visszavett a lendületből a régebbihez képest de nem örülnék neki ha pl elmegy haverokkal kocsmázni és lerészegedik, majd összeismerkedik valami kis nőcskével(mert mint tudjuk a kocsmába ma már elég sok olyan kis csaj jár aki csak bele akar rondítani más kapcsolatába...)és az miatt meg szétmenjünk. Szal én értem mi van veled.

Én nem igen iszok, csak ha épp olyan hangulatom van(ami ritka) és akkor se a sárga földig. Amúgy is megvetem azokat akiknek ez örömet okoz!

2011. aug. 8. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!