Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis az, ha idegesit, hogy a baratom telojan a haterkepek mindenfele mesztelen szupermodel?
akiket kinezetileg meg sem kozelitek... vagy en vagyok total bolond h ez miatt vagyok ki akdva?
17/L
Nincs nálla ékezet te nagyon sügér!
Ha ilyen okosvagy,miért nem mész nyelvtan tanárnak?
kosz a valaszokat..
de megis akkor mit csinaljak? mert tudja jol, hogy ez
nekem nagyon nem tetszik.... mert regen a laptopjan volt ilyen...de ott is, elmondtam h nem tetszik, akkor attette, de kovetkezo nap mar megint azok voltak ott, ha ez utan ujra elmondtam h tegye at, megint attette, de par nap mulva ugyanott tarottunk....
ez ugymond rombolja meg azt a csepp onbizalmam is amim van :S
de megis hisztit nem akarok rendezni ez miatt...
draga 22:08 nincs ekezetem, a "meztelent" es a "kiakadva" szot pedig elirtam.... ezer bocsanat erte... esetleg el tudod ezt nezni nekem? -.-"
Persze, hogy el tudom, ne haragudj!
Amúgy a tudomására hoztad, hogy ez téged nem csak hogy idegesít, de rendkívül bánt is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!