Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért idegesít ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért idegesít ha a barátom iszik?

Figyelt kérdés
Nem az a minden héten lerészegedős fajta, de azért nem veti meg az italt. Elöször csak azt hittem, hogy akkor idegesit ha együtt megyünk vmi eseményre, és ennyire nem tisztel meg h neki fontosabb berugni, minthogy velem legyen. De már attól is rosszul érzem magam ha tudom h a barátaival beül egy kocsmába. Nem feltétlenül berugni, meg amugy birja is, de valahogy mégis rossz na. Más lány is van igy vele? Vagy identitás zavarokkal küzdök? vagy nemértem...
2011. aug. 8. 13:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%
Az ember maximum 3 napig bírja ivás nélkül, utána kiszárad. Azt akarod, hogy meghaljon a szerencsétlen?!
2011. aug. 8. 13:20
 2/13 anonim ***** válasza:
:D
2011. aug. 8. 13:21
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

a barátod kb akkora tahó lehet, mint szegény első

örülj neki, hogy van benned annyi tartás, hogy nem örülsz neki, ha a barátod lecserél pár sörre/töményre

2011. aug. 8. 13:22
 4/13 anonim ***** válasza:
Szegény agyhalott már
2011. aug. 8. 13:27
 5/13 anonim ***** válasza:
35%

Kedves 13:22!

Gondolom egy kislánnyal beszélek, tehát nem leszek túl goromba, nem foglak megrontani a szavaimmal. Miért cserélné le pár sörre? Ott van mellette gondolom, közben iszik és beszélget. A kérdező vagy belekapcsolódik a beszélgetésbe és iszik (ezt tanácsként is mondom, kérdező), vagy ott van és gubbaszt a sarokban és azt nézi, hogy a többiek milyen jól szórakoznak. És mi van azzal amikor azon idegeskedik a kedves kérdező, amikor ő ott sincs, és úgy megy kocsmába a barátaival? Akkor is lecserélte pár sörre? Ne nevettesd már ki magad. Mindegy magyarázhatnám ezt neked, neked akkor is az lenne a véleményed, hogy jhaj de lecserélte pár sörre.

2011. aug. 8. 13:31
 6/13 A kérdező kommentje:
tudtam h meg se kéne kérdeznem :D tehát nembaj h zavar, csak ezvan :D
2011. aug. 8. 13:33
 7/13 anonim ***** válasza:
utolsó, nem értem h miért kell bunkózni akárkivel.. nekem volt 1 részeges pasim, na azt nem kivánom senkinek. nem csak h lecserélt soook soook sörre, hanem olyanokat mondott részegen h megöli apámat, stb.. allandoan fogdosott, és le akart fektetni. aztan még ő rakott ki.
2011. aug. 8. 13:34
 8/13 A kérdező kommentje:
szerintem ez nem kor függvénye a lányok tudnak hülyeségeken spekulálni... ugy tünik ez is az, ugyh legközelebb majd ugy állok hozzá ahogy tanácsolta kedves válaszoló 13:31. És nem olyan rossz a helyzet mint kedves 13:34 válaszoló esetében, ugyh tényleg lenyelem a békát
2011. aug. 8. 13:37
 9/13 anonim ***** válasza:
13:34, Mint mondta, és én sejtettem is, mert beírta volna a kérdező, itt nem ez a helyzet. Viszont, a részeges exeidnek headshot-ot kívánok.
2011. aug. 8. 13:40
 10/13 anonim ***** válasza:

hat ha nem erről van szó, akkor nincs gond.. gondolom, a kérdező is iszik a bulikon, nem? csak tudod, aztan sok mindent rá lehet fogni az alkoholra..

- megcsaltalak.. de ne haragudj, ittam, nem voltam magamnál.

2011. aug. 8. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!