Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátom annyira féltékeny, hogy az egy ponton már idegesít?
Figyelt kérdés
Például egyik este buli után ő ment haza, én meg vissza bulizni, s ott elmentem egy pasival sétálni, de semmi nem volt, ő sem próbálkozott stb. S hogy esetleg ne legyen félreértés a közeljövőben, meg mert őszinte típus vagyok elmondtam neki így az egészet. Mire ő kiakadt, hogy hogy csinálok ilyet. Én nem értem, azt mondta, hogy bízik bennem, és hisz nekem, de akárhányszor előkerül valahogy ez a téma szemrehányó hangnemben hozza fel. . . .2010. máj. 19. 21:04
1/8 anonim válasza:
minek mondtad el?
"a hallgatás arany"
2/8 anonim válasza:
Az en pasim is ok nelkul gyanusitgat.En mar ott tartok,hogy semmit nem mondok el ami vitara adhat okot.
3/8 anonim válasza:
minek mentél el egy pasival sétálni? miért nem a pároddal sétáltál?
4/8 anonim válasza:
Nem kell idegen pasikkal sétálgatni.
5/8 anonim válasza:
Neked jólesne ha ő egy idegen lánnyal sétálgatna?
6/8 anonim válasza:
szia! rem. nem haragszol de őszinte leszek. én azt tanácsolom, képzeldd bele magad az ő helyébe , mondjuk a barátod elmegy pár csajjal sétálgatni aztán elemséli neked, mondjuk én féltékeny lennék ha a pasim más lányokkal járkálna este ki a buliból, de ez a te életed. szerintem meg ne hagyd magad abban a helyzetben h a barátod nélkül bulizol. rem. tudtam segíteni. vigyázz magadra. puszi (Miranda)
7/8 anonim válasza:
teljesen jogos! te is kiborulnál...legalábbis zavarna. enyém is durván féltékeny :D bulikban el nem enged!:D néha túlzásba viszi de amúgy halál édes :D beszéld meg vele... mond neki hogy ha mást akarnál nem vele lennél most..ha nem szeretnéd már rég űlt helye lenne. de te itt vagy és kell neked mert szereted.
8/8 anonim válasza:
az én pasim is ilyen.de én nem mondok el neki ilyeneket.még ha valaki rám mozdul akkor sem. de nem is sétálgatok más pasikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!