Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megőrülök. Mit tegyek? (hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megőrülök. Mit tegyek? (hosszú történet)

Figyelt kérdés

Először is kérlek ne szóljatok le, nekem ez komoly és külső ember véleményére vagyok kíváncsi.

16 vagyok, előző kapcsolatom 1 évig tartott majd a srác kidobott. Közben lett egy jóbarátom nevezzük "A"-nak, ő a kapcsolatom vége felé tartotta bennem a lelket, sokszor kivoltam borulva. Aztán mikor szakított velem az akkori párom, 3 hétig élőhullaként járkáltam... "A" segített nekem, visszahozta belém az életet. Ő Fertődön lakik, én pesti vagyok. Egyik nap feljött Pestre, együtt töltöttünk egy jó kis napot, Gellérthegyen megcsókolt, sétáltunk, nevettünk... tipikus "romantikus randi...." blööö

Másnap megkérdezte mi lenne ha megpróbálnánk együtt, igent mondtam, pedig ő volt az utolsó srác akivel össze akartam jönni. 24 éves és ezért féltem bemutatni a családomnak de megtörtént és sokkal jobb volt mint amire számítottam. Nemsokára lesz h két hónapja járunk és most kezdődnek a bajok. Egyik nap felmentem egy honlapra ahol online lehet játszani emberekkel és ott volt egy srác, nevezzük "B"-nek. "B"-vel tökjól kijövünk egymással, felvettem msnre is meg minden... Sokat beszélgetünk, bár nem olyan sokat mint én "A"-val. Nagyon megkedveltem, és múlt éjjel hajnalig beszélgettünk és kiderültek dolgok. Vonzódunk egymáshoz és ami azt illeti sokkalta többet érzek iránta, mint a saját párom iránt. Megijedtem és nem tudom mit csináljak. "B"-vel az érzések kölcsönösek, "A" pedig nagyon szeret de én nem tudom mit érzek iránta.

A kérdésem az, mit tegyek, mit tennél a helyemben, mit tanácsolsz? Segítségre van szükségem, kétségbe vagyok esve. A barátomat nem tudom otthagyni, félek h megbánom és h megbántom, ami 1000000%

Előre is köszönöm ha vki tud segíteni rajtam

Szép napot!

2011. aug. 8. 12:45
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
blöööö gyűlölöm a romantikát és leírni hányinger átélni más.. :D csak ennyi, bocs
2011. aug. 8. 13:06
 22/29 anonim ***** válasza:
Panda Péter -nek teljesen igaza van. Ha nem szereted A-t, akkor szakíts vele. különben rabsozlga leszel, vagy mást tiporsz sárba. B-vel meg még van időd ismerkedni, ha tényleg ezt akarod.
2011. aug. 8. 13:06
 23/29 anonim ***** válasza:
Ha esetleg A-t szereted, csak most össze-vissza beszéltél, akkor szépen beszélt meg vele, hogy mi a pálya és ne hagyd, hogy szolga legyél, meg zsarolni lehessen ilyenekkel, hogy neki fájni fog stb..
2011. aug. 8. 13:09
 24/29 A kérdező kommentje:
ha a teljes valóságot, igazságot elmondanám, kibukna és nem akarok drámázni főleg h semmi sincs eldöntve. szeretem azt hiszem de mellesleg 2 hónap után úgy h 2hetente látom... számoljátok össze hány találkozó az... lehet jobban megkéne ismernem mind2 embert... v nemtudom
2011. aug. 8. 13:11
 25/29 anonim ***** válasza:

Ha neked ez nagyon rossz már most A-val, hosszú távon nem biztos, hogy jobb lesz, főleg ha közben megfojt, te pedig mások után sóvárgol.

He-he:D Nem tudod vállalni a felelőséget?

És ha most sírni fog életed végéig meg öngyilkossággal fenyegetőz, akkor mindenre rá fog tudni téged venni, mert nem akarsz drámázni??

Gondolkodj el, hogy mit szeretnél kezdeni az életeddel.

2011. aug. 8. 13:13
 26/29 A kérdező kommentje:
én tudom mit szeretnék kezdeni az életemmel és mostmár azt is h mit kell tennem. meglátjuk mennyit változnak a dolgok, ha nem érzem jobban magam "A"val akkor nem feltétlenül "B"vel jövök össze de nem hagyom magam ismét megfulladni
2011. aug. 8. 13:19
 27/29 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes!
2011. aug. 8. 13:22
 28/29 A kérdező kommentje:
:)
2011. aug. 8. 13:23
 29/29 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes!
2011. aug. 8. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!