Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerülök olyan lányok közelébe akik elérhetetlennek tűnnek?
Hagyd a francba, az ott hirdetők tényleg csak szexet akarnak, vagy épp összejön veled, de ki fog használni...Ezek a nők a szó szoros értelmében rib@ncok...
Én egyszer összejöttem egy ilyen lánnyal, bár nem tudtam, hogy milyen "szakmát űz"...Rendben ment minden, úgy hittem, majd egyszer (2 hó után) az egyik közeli haverom megmutatta, hogy fent van... Számonkérés következett, hogy ez mi...Azt mondta, hogy munka...Az munka, hogy szétb@sz@tja magát??? Kérdem én... Az eredmény 2 hónap alatt 12 megcsalás a részéről, a "mukájából" kifolyólag, nekem meg pokoli kínok, 1 hónap kemény alkoholizmus, és sikerült azt is elérnie, hogy ne bízzak a nőkben... Én csak lebeszélni tudlak róla, az ilyenek ha azt is mondják, hogy abbahagyták, nem igaz, hajtja őket a pénz!!!
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!