Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljek a közelébe? Mit tennétek?
Figyelt kérdés
Most vagyunk 8.sok és régebben volt vonzalom köztünk. De rájöttem, h nekem ismét ö kell. Egyre jobban fogy az idö. Szüleivel elmennek elöbb nyaralni igy nem lesz már az évvégén.Mondta, h addig nem akar senkit még vissza nem jönnek. Osztályban nem igen mutatjuk. De a beszélgetések csökkenek sajnos. nem tudom mit tegyek. Kérlek segitesetek2011. ápr. 18. 21:45
1/1 Orfeus válasza:
Először is, próbálj vele minél többet beszélni értelem szerűen (msn, fészbuk, ami még van... Nem muszáj suliba). Ha elég erős akaratú, akkor nem is lesz bnője, ahogy azt mondta, de hogy ha egy kellemes beszélgetésnél, elmélyülnek a dolgok, azt hiszem hogy mond meg neki mit szeretnél. És közbe ha lehet nézz a szemébe.
Én még nyaralni se mennék :D Na jó nem... De biztos hogy szeretném én is kapcsolatot. Csak magamból tudok kiindulni:)
Ha lenne még kérdés, ott az e-mail-em, oda írj légy szíves :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!