Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kerüljek a közelébe újra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerüljek a közelébe újra?

Figyelt kérdés

Volt egy srác, aki rámmozdult néhány hónappal ezelőtt és én akkor visszautsítottam. Nekem is tetszett akkor is és most is, de akkor mégsem adtam neki esélyt, de már bánom. Szeretnék összejönni vele, azt nem tudom hogy mennyire és meddig, de nagyon nagyon szeretnék. A baj az volt hogy hirtelen jött egy bulin, nem számítottam rá, nem is nagyon ismertem, csak névről/látásból/hallásból, de ő engem abszolút nem ismert, csak úgy kiszúrt, gondolom. És elég sokan ismerik, így érthető hogy elég magabiztossága van ahhoz hogy rámozduljon bármelyik csajra aki megtetszik neki valahol, de valószínűleg nem teszi meg túl gyakran mert úgymond megengedheti magának hogy válogasson, értitek. Arra is gondoltam (bár nem vettem észre rajta) hogy pont ezért eléggé meg is lepődött az elutasításon valószínűleg. =( De utána is ugyanolyan kedves volt és azt mondta nagyon sajnálja ha kellemetlen helyzetbe hozott, ettől persze én még rosszabbul éreztem magam később. =( De én csak megijedtem és nem tudtam tartani a tempóját így hirtelen, ezért mondtam nemet. És különben is fura hogy csak odajön valaki, akit ott mindenki ismer és ő meg a nevemet sem tudja és mivel másnap már egy másik országban lesz, valószínű hogy csak 1éjszakás kalandot keresett és nekem meg ilyen kalandok nagyon nem a stílusom, ezt mondtam is neki(úgy burkoltan). De megint itt lesz (egy koncert+buli erejéig). És utána nem ment ki a fejemből. Szóval itt lesz, de miért próbálkozna újra annál aki egyszer elutasította..? Szóval hogyan kerülhetnék újra a közelébe szerintetek? Pedig nagyon nem tűnik olyannak aki egyik egyéjszakás kalandból ugrik a másikba. Ha akarná, valószínűleg simán megtehetnék, hisz körülöttük ott nyüzsögnek minden este a lányok. De ha meg nem olyan, akkor hogyan gondolta? Mit akart tőlem? Csak beszélgettünk és aztán egyszerűen megkérdezte "can I kiss you?" mire én rávágtam hogy "sorry, no", szörnyen sajnáltam h ezt mondtam de megijedtem h mit akarhat tőlem pont Ő? De azóta nem jöttem össze senkivel és nem is akarok hisz szerelmes vagyok, azt hiszem. De hogy hogyan jöhetnék össze vele amikor megint itt lesz, erről fogalmam sincs. =/ Bármi ötlet..??

(bár azt sem tudom hogy egyáltaklán lenne-e értelme összejönni vele 1 élyszakára (?) de ezt már más kérdés)

De ha nem megy ki a fejemből, akkor addig úgyse tudok túllépni ezen. És biztos hogy nem megy ki. Mit tegyek? És hogyan?

2009. ápr. 25. 04:16
 1/2 anonim ***** válasza:

észrevetted benne a falkavezért, és ezért meg akarod dugatni magad :D

hidd el, ez van a háttérben :)

2009. ápr. 26. 00:58
 2/2 A kérdező kommentje:
nincs benne semmi falkavezér. még csak kicsit sem "falkavezér" típus... ezt az okosságot megtarthattad volna magadnak. na mindegy..
2009. ápr. 26. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!