Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A randin hogyan kerüljek úgy a lány közelébe hogy végül megcsókolhassam? 17F
Nemcsókolóztál még? :D ejj...ki nem szrja le :D vhol elkell kezdeni : ) én is nemrég estem át rajta(5-6 hónapja kb)...ami már tényleg csóknak nevezhető...és bnőm aztmondta hogy még eggyik pasija se csókolt ilyen jól...am ha nem is ott estek egymásnak akkor elköszönésnél mindenféle képpen tedd meg vhogy : ) öleld át..és amikor már érzed h vibrál a levegő köztetek akkor : ) én is így tettem..és még utánna v 10-20 percen keresztül nem is tudtunk egymásról leszálni :$ :D
17/F
növeld a fizikai kontaktust.
picit bővebben: pacsizz vele, lökd meg játékosan, mert aranyos, érj hozzá csak úgy véletlenül többször is.
ha úgy érzed, hogy megcsókolhatod, akkor megcsókolhatod.
ha találkozok egy lánnyal és elköszönök, akkor mindíg ezt alkalmazom: adj egy puszit ide (jobb arc), ide (bal arc), és ide (száj). szájra nem szoktak, de utána én is adok az arcára, aztán csókolózás lesz.
ügyes legyél ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!