Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik hogy, ennyire nehez?
Barátommal 2 hónapja vagyunk együtt!Ő kollégiumban van az én falumban,a szüntre hazament...Nem tudjuk megoldani a találkozást mert én ell kell hogy,utazzak a szünet allat..Iszonyúan hiándzik,néha ugy elsirom magam,hogy,nem lehet itt melletem,nem sétalhatunk egyett ebben a szép időben:(Ti hogy viselitek?:(:(:(
15\\L
Jajmá, ne stresszelj :) Ilyen a szerelem, ha nem vagytok együtt hiányzik a másik, de kibírjátok. Addigis hívd fel a barátnőid, menjetek ki, szép idő van, ne ülj bent. Ha nem lehetsz a pasiddal csináljál csajos bulit, addig se fogsz szomorkodni.
(Máskor figyelj a helyesírásra, mert nem jó a hibákat utánnad olvasni:)
L, 18
Figyelj a ti helyzetetek semmi a többihez képest. és aki 1 hónapban 6x találkozik a kedvesével.? :) képzelheted mennyit sírhatnak 1másért.
ez a szünet most am se hosszú kibírható.
am msnen v telefonon beszéltek azért.?
Próbáld meg úgy felfogni, hogy pár nap és újra együtt lehettek! De gondolj bele azoknak a helyzetébe pl én akik nemrég szakítottak a barátjukkal. Azok többet nem lehetnek a szeretett párjukkal hiába van jó idő. Beszéljetek telefonon és próbálj csinálni valamit. Nem a világ vége 1 hét nélküle!
Sok kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!