Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az, hogy egy srác a haverjai előtt ennyire sírjon utánam?! Szerintem elég nehéz elképzelni főleg ebben a helyzetben.
Szóval tegnap ő mondta h nem tudja belém tudna-e szeretni és szüneteljünk (8 kemény nap után), utána negyed órával már jöttek is az smsek hogy ez milyen szar meg nem tudja mit akar lehet hogy mégis szeret.
Aztán egy nem egészen biztos információból megtudtam h mellettem volt barátnője. Elküldtem nagyon messzi égtájakra, mindennek elmondtam, de nagyon durván, nem fogtam vissza magam. Aztán a barátai hívtak fel, ketten is, mert vele nem voltam hajlandó társalogni, ők meg azt mondták h "csak egy keverés volt egy este" de h nagyon megbánta. Mondtam most aztán sokkal jobb. De hogy megbánta, amit tegnap mondott, mert szeret, adjak egy esélyt mert rossz nézni annyira sír, egyedül én vagyok neki, én kellek, meg fél óra múlva is hívtak h most már szinte bőg de én mondtam h nem érdekel nem akarok vele beszélni.. nem tudnék neki mit mondani, és félek h ez is átverés. Amúgy nagyon még nem ismerem, de nem olyannak gondoltam aki tudna sírni főleg haverok előtt. Mondjuk telefonban hallottam a hangját a háttérben egy mondat erejéig és tényleg nagyon furcsa volt mint aki sírt..
Szóval elég nehéz elhinni de vajon ez és ilyen tényleg létezhet? :S A szívem azt súgja higgyek neki de az eszem nem akarja hagyni :S
én lehet adnék neki még egy esélyt...mert én úgy vagyok vele,h egyszer lehet tévedni,amit megbocsájtani meg lehet,feledni nem...
de több esély nincs!
Hazudik, teged is megcsalna, nem szerelmes beled, felejtsd el. Azert nyivakol utanad, mert jelenleg te vagy az, akivel a legkevesebb erofeszitessel ossze tud jonni, es ezt nem akarja elszalasztani.
Hagyd a fenebe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!