Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a különbség a szerelem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a különbség a szerelem és aközött ha lélekből nagyon szeretünk valakit de még sincs meg az a valami?

Figyelt kérdés

Egyszer találtam ilyen háromszöget, hogy intimitás+ szenvedély + ragaszkodás = szerelem, még ezt találom a legmegfelelőbbnek.

Honnét tudja az ember, hogy tényleg szerelmes és nem csak becsapja magát?

Akik együtt vannak teljes szerelemmel 20-50 éve és úgy gondolják, hogy életük végéig együtt maradnak azok mit éreznek? Honnét tudják, hogy tényleg szerelmesek a másikba, nem magába az érzésbe?

2011. aug. 7. 15:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolat nem csak egy szereteten, szerelmen múlik, hiszen azt bárki másban is megtalálhatod. Felelőséget kell tudni vállalni, megbeszélni a problémákat, kontrolálni magad, hogy meg felelj az elvárásoknak.
2011. aug. 7. 17:16
 22/24 anonim ***** válasza:

Én nem hinném, hogy a szerelem az szexuális vonzalommal keveredett szeretet lenne. Mert ilyet tapasztaltam, de ez mégsem az. Vagy mégis? Tényleg én sem tudom pontosan, de szeretni (relativé) sok embert lehet, namost ha irántuk szexuális vágyat érzünk, akkor ennyi? Annyi mindenki megérdemelné, hogy szerelmesek legyenek bele, nem hiszem (nem akarom) elhinni, hogy ezen múljon az egész.

Azért elég mókás, hogy már klónozunk meg más bolygókra küldünk szondát stb, de még mindig fogalmunk sincs mi az a szerelem.

2011. aug. 7. 21:32
 23/24 anonim ***** válasza:
Igen. Élünk, de nem tudjuk kik vagyunk, hogy kerültünk ide, miért és ami szomorú, hogy működünk. Próbáld meg leírni kérlek, mi a szerelem, még ha nehéz is. De hogy látod? tudom, hogy nem fog sikerülni (ha igen köszönöm), de kiváncsi lettem.
2011. aug. 8. 01:37
 24/24 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez a háromszöges dolog egész jó.
2011. aug. 8. 01:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!