Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a szerelem és aközött ha lélekből nagyon szeretünk valakit de még sincs meg az a valami?
Egyszer találtam ilyen háromszöget, hogy intimitás+ szenvedély + ragaszkodás = szerelem, még ezt találom a legmegfelelőbbnek.
Honnét tudja az ember, hogy tényleg szerelmes és nem csak becsapja magát?
Akik együtt vannak teljes szerelemmel 20-50 éve és úgy gondolják, hogy életük végéig együtt maradnak azok mit éreznek? Honnét tudják, hogy tényleg szerelmesek a másikba, nem magába az érzésbe?
Férfinyelven mondom:
Az, hogy a barátodat nem baszod meg jobb esetben.
És tényleg...
A szerelem nem egy emberről szól, hanem 2 emberről. 2 boldogsága. 2 szív, egy dobbanás. Aki csak valami álomképet, felhőtlen boldogságot keres, semmi probléma nélkül, az szenvedni fog.
Végülis a szerelem szerintem semmi. A szeretet a fontosl. A szerelem csak egy kis izgulás, hogy állandóan a másikra gondolsz, meg bele foglalja, hogy sexet is szeretnél.
Szerintem egy barát is lehet olyan fontos, mint egy szerelem. Valami extrának még kell lennie a szereteten kívül, mert így beleszerethetnénk akár a testvérünkbe is vagy egy barátba. Az az extra pedig szerintem a szenvedély, alapja az azonos vérmérséklet.
Ki mit gondol erről?
Azt gondolom, hogy nem tudok válaszolni rá, mert nagyon rég óta nem éreztem magam szerelmesnek, csak amikor kis gyerek voltam:D
Úgy hogy engem is érdekel.
Szerintem a sexxel több, szeretheted a másik testét is. Tervezheted vele a családot meg hasonlók. Baráttal is lehet persze ezeket. De mégis van benne valami érzés, hogy te kellesz valakinek, te jó csaj/pasi vagy meg hasonlók.
Nem tudom, hogy egy barátot is lehet-e szeretni.
Te feláldoznád az életed a barátodért??? Én igen, de nem hiszem, hogy azért, mert szeretem. Vagy már én sem tudom mit jelentenek ezek a szavak.
Mit jelent szeretni, szerelmesnek lenni?
Fogalmam sincs. Mégis tudom, hogy szeretni szoktam.
A szerelem szerintem kicsit önzőbb, van benne szenvdély, a testről is szól, arról, hogy egy másik nemű embert szeretsz. Valami biológia dolog lehet.
De elárulom neked, hogy férfi vagyok és egy idősebb, dundi nőre egyszer azt gondoltam, hogy nagyon cuki, aranyos, pedig semmi sexuálisat nem éreztem iránta.
Egyszerűen nincs értelme ezeknek a szavaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!