Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a kettő között? Az egyiknél miért marad meg a szerelem, a másiknál miért nem?
Figyelt kérdés
Plátói szerelemnél, esetleg szakítás után akár évekig is szenvedhet az ember a szerelemtől. Viszont ha szóbakerül fél-, egy év távkapcsolat, mindenki halálraítéli, és a legtöbb esetben tényleg nem működik. Miért? Miért nem tarthat ki a szerelem ebben az esetben, ha mindkét fél szereti egymást? Ez olyan, mint a másik példa, kivéve, hogy még együtt vannak... Nem értem egyiknél miért marad meg az érzés, a másiknál miért tűnik el?2011. máj. 14. 21:38
1/3 anonim válasza:
a plátói érzés azért rossz, mert nem érintheted, ismerheted igazán meg a másikat... ezáltal felépítesz egy képet (valószinüleg egy majdnem tökéletes emberről) és ezért fáj... Viszont ha akár 1 hónapot is együtt vagy valakivel valamennyire megismered, kiderül, hogy mégsem olyan, mint amilyennek hitted, ezáltal könnyebben el is engeded... 25L
2/3 A kérdező kommentje:
Nem érted a kérdést... Itt most az érzelmeken van a hangsúly. PL szakítasz valakivel, de még szereted. Nagyon sokáig, úgy, hogy nincs melletted. Nem is látod. De a távkapcsolatok gyakran pont emiatt mennek tönkre.
2011. máj. 14. 21:43
3/3 anonim válasza:
áh.. értem... végülis majdnem ugyanez a lényege... a távkapcsolatban ha úgy van, ritkábban vagy az illetővel... viszont egy "nem táv.kapcsban" pedig jó esetben majdnem minden nap találkozol vele. Tehát lényegében ugyanez... mint amit fentebb írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!