Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, büszkék lennétek a párotokra, ha pl 95-110 ezret keresne havonta? Vagy ha szép hangja lenne és esetleg énekelne egy zenekarban?
vagy ha élete első sárgaborsó főzeléke istenien sikerülne?
és ha a kedvetekben járna szülinapotokon vagy csak úgy pl egy üveg parfümmel, vagy aminek ti örülnétek (videókártya)
vagy ha megtudnátok h 140 es IQ ja van pl?
és ritka az ha fiatal nő létére pl 26 év max 19 nek néz ki, és nem festi magát mint sokan, nem jár buliba, se szoliba
és ha szerelemről, kapcsolatról van szó akkor tényleg inkább a belső a fontos, vagy külsőben az h milyen az arca, a szeme, mintsem a mell mérete?
(már aki komolyra kapható)
és a nők büszkék lennének magukra ha ilyenek lennének?
egy 10 es skálán hányast kapna így elképzelve az a csaj (esettől függetlenül)
aki körte alkatú, azaz 90 es csípő, 65 ös derék, 75 -A-B s mellek (össz 83cm) ovális kerekded arc, közepesen nagy kék szemek, szőkésbarnás lapockáig érő egyenes haj (de nem festett és nem szögegyenes, kissé tépett, nincs frufru) elég fehér bőr, de nem túlságosan, eseteg feketére kihúzott szemek, lightosan kis szempillaspirál
pisze nózi
szépen ívelt szemöldök, nem kirajzolt cérnavékony mint sokaknak
lapockán egy kis tetkó, esetleg egy szolid kis kő a szája alatt ami jól áll (bár valaki nem tetkó vagy piercing párti)
95-110 az kb. a magyar átlagbér. ajándékot szülinapra szoktak egymásnak az emberek venni, főzeléket egy kisiskolás is tud csinálni kb. a hang adottság.
nem tudom, mire kéne büszkének lenni.
29/N
napietus.blog.hu:
A magyar átlagfizetés ennél több: bruttó 209E Ft., ami nettó kb. 137E (minden kedvezmény nélkül - 3 gyerekkel már 172E). Egyébként meg minden másban igazad van (végre egy értelmes hozzászólás tőled, amit olvastam).
Kérdező kérdésére is megpróbálva válaszolni, egyébként:
Amit leírtál: külső, figyelmesség, mentalitás stb. 9 pont lenne; a 140-es IQ (gondolom ez azért nem rád vonatkozik) levon belőle egy pontot, mert nekem csak 136 és ne legyen a nő az okosabb. Viszont ha mindezek mellett még le is lenyeled, akkor egy pontot visszakapsz.
Ilyen hülye kérdést!!!
Én a 95-nek a dupláját is megkeresem havonta, nem gondolom, hogy havi 100ezer forint olyan nagy büszkeségre adna okot. Kb arra jó, h az ember éhenhaljon. Persze a pasid örülhet, hogy egyáltalán dolgozol, és nem a seggedet vakarod egész nap.
A főzelékre sem tudom miért kéne büzkének lenni, annál már csak a teafőzés egyszerűbb. Én 14 évesen isteni főzelékeket csináltam, sőt pl a süticsinálás a én feladatom volt, mert bár anya nagyon jól főz, nekem a sütikhez sokkal jobb érzékem volt mint neki.
Szintén alap, ha a párodnak, akit szeretsz a kedvében akarsz járni, az lenne a gáz, ha nem így tennél.
Nos, aki írta hogy igenis ő tud főzni, annak üzenem hogy én nem állítottam hogy ő nem tud, és azt sem hogy a férfiak nem tudnak. Másik az hogy mielőtt valaki egoistának és nagyképűnek vagy akár tudatlannak nevezne, akár hiszi akár nem nekem van 140-es IQ-m, csak nem igazán akartam úgy beállítani, hogy rólam van szó,
mert az emberek őszintétlenül már csak azértis szokták a másikat fikázni, pl egy nő egy másik nőt akit szépnek tart, nem vallja be h szépnek tartja, inkább rosszakat mond róla. És nem azt mondtam, hogy a párom azért fog szeretni, mert x y vagyok a 10 es skálán, hanem a ti véleményetekre voltam kíváncsi, az őszinte véleményetekre, még így látatlanban is, hisz azért van ez az oldal, hogy kérdezzünk, és aki tud rá választ, az válaszoljon, szal a kérdésre. Amúgy utolsónak üzenném, nem tudom mi abban a gáz, ha valaki tud főzni, vagy van hangja. Lehet sok embernek van hangja de sok nem tud énekelni, és sok úgy próbál énekelni, hogy se hangja, se hallása, és az egy dolog, hogy sokan egyszerűnek tartják a főzelék készítést, de a párom anyukája renderesen elfűszerezi, odaégeti, vagy az állaga rossz, pedig már vagy 30 éve főz, igazából arra irányult a kérdés hogy az jó pont e ha elsőre sikerül, mindegy hogy 25 éves az illető, vagy 16
de a főzelék csak példa volt, mondom akkor a halászlevet és nem kockából, vagy legyen mondjuk képviselőfánk és nem leőrek észített tésztából amit a boltban lehet kapni. A pasik örülhetnek ha dolgozik a párjuk, de sok pasi ugyanúgy vakarja a seggét, és elvárja h az asszony mosson, főzzön, süssön, meg foglalkozzon a gyerekkel, és még mellette ugyanúgy eljárjon dolgozni. Én sosem költöttem a pasijaim pénzét, nem vártam el h vegyenek nekem valamit, nem kértem soha semmit, szüleimtől sem, ellátom magam, sőt inkább én tartom el a szüleimet, meg volt párom akinek én vettem bérletet a pénzemből, és töltöttem fel a telefonját. De ezt csak azért írom, hogy van ilyen is, de ettől függetlenül nem akart kihasználni szeretett. Amúgy lehet h magyar országon az átlag bér az 150-200 ezer, de ezt csak a cigók erősítik meg a segélyükkel, meg a felső vezetők, meg akik a parlamentben vannak,
ahol én dolgozom a legtöbb ember 60-70 ezret keres, ahoz képest a 110 nem rossz, főleg h sima operátor vagyok és nem minőségellenőr, sem sorvezető, sem tréner
és ez azért jó mert én is 75 ezerrel kezdtem négy éve, de felküzdöttem magam idáig, mert most beugró vagyok, azaz sokmindent megtanultam a soron, és az én munkám olyan felelősséggel jár és odafigyeléssel, hogy külön pótlékot érdemel, ugyanúgy keresek mint a párom, ő átment javítónak
sőt az operátor sokkal több mindent csinál, mint a
műszakvezető vagy a karbantartó, szal nem lenézni kell őket, hanem inkább megbecsülni, nélkülük az irodistáknak sem lenne munkájuk. És örülök neki hogy négy műszakban nyomom, és nem az utcát kell söpörnöm meg szemetet szednem, és nem azért, mert az megalázó, vagy keveset keres, hanem mert kényelmesebb itt mint az esőben vagy a dög melegben. De az igaz, hogy a mamám lehet a legbüszkébb magára, aki három gyerek mellett melóba járt, és vezette a háztartást, maga építette fel a házát, és még a kertet hegyet is rendben tartotta, manapság ez már ritkaság, a fiatalok körében szinte senki nem csinálja ezt, főleg a városban élők.
Csak a buli, meg a nyaralás jár az eszükben. Az ész sem a főiskolai végzettségtől függ, hanem hogy kinek milyen a
logikája, a lexikális tudás csak egy dolog. És attól hogy valaki valamit öröklött, és nem a saját érdeme, attól még lehet büszke rá. Pl ha nagy szemem lenne vagy szép hosszú hajam arra is büszke lennék, akkoris ha másnak is van olyan. Amúgy kevés az önbizalmam sajnos.
Kedves kérdező: keress fel egy pszichiátert! (És most ne legyél dühös, olvass végig légy szíves, mert nem bántani akarlak!) És elnézést minden olvasótól, saját példáimat is mondom közben, mert az valós és nem feltételezés.
1., 140-es IQ-d valószínűleg valami netes bohóc teszten jöhetett ki.
140-es IQ-val:
- rendesen írnál, nem kisbetűvel kezdenéd a mondatokat, nem használnál idétlen rövidítéseket és nem lennének helyesírási hibád, mert igényed lenne ezeket elkerülni - intelligencia
- nem lennél éhbérért adminisztrátor négy műszakban, mert a feltételei, hogy többre viszed adottak
- nem tennél fel idétlen, megválaszolhatatlan kérdéseket egy olyan oldalon, ahol egyértelműen nem kaphatsz értelmes válaszokat.
Saját példa: mondom mindezt annak tudatában, hogy 5 évet húztam le pszichiátrián, hasonló IQ eredményem van, de hivatalos mérésből. És mezőgazdasági középiskolát végeztem, mert a körülmények így hozták: de 19 évesen programozást tanítottam és 22 évesen egy 1300 főt foglalkoztató cég menedzsmentjéhez tartoztam ... az IQ-mal értem el ...
2., Egy főzni tudás, vagy bármi ilyen dolog nem meghatározó egy kapcsolat szempontjából, vagy ha igen, akkor az elég gáz kapcsolat. Ezt is jó lenne tudni nőként 140-es IQ-val ... De igen imádok főzni és mint a férfiak nagy része én sem ez alapján pontozom a párom. Egyrészt ez tanulható és formálódik, azaz egy párválasztás elején nem lehet szempont - akinek az az menjen a fenébe, nem érdemel normális kapcsolatot.
3., Az átlagfizetést nem erősítik a segélyen élők, mert az nem fizetés és így nem tartozik a statisztikába. Én a hivatalos KSH adatokat néztem meg: azaz rabszolga vagy és éhbérért dolgozol és a gáz, hogy elégedett is vagy vele ...
4., Ha kevés az önbizalmad, akkor miért romboltatod tovább? Azzal, hogy ide idétlenül megfogalmazott kérdéseket teszel fel?
Egyébként a 15:04 hozzászólásomban megkaptad a választ is és pontoztalak. Azaz óhajod teljesült.
És most nagyon komolyan: neked problémád van, de ezt ne egy ilyen fórumon próbáld orvosolni, mert csak rosszabb lesz. Bár még lenne mit mondanom de ez az oldal nem alkalmas rá. Ha gondolod - és teljesen segítő szándékkal mondom - keress meg, nem foglak bántani ...
utolsó válaszolónak, mivel vagyok olyan értelmes, ezért nem veszem sértésnek amit írtál, ez csak a te vélyeményed, vagyis egy meglátás, vélemény, szemszög, amit tudomásul veszek, elfogadok, attól fggetlenül, hogy igaz e vagy sem, te így látod, és a véleményeteket kérdeztem. Amúgy szerintem mindenki tudhatja, hogy az inteligencia nem attól függ, ki mennyire tanult, mennyirek épezi magát, mennyire lusta vagy sem, illetve hogy milyen a helyesírása.
Voltam 4 ös helyesírásból, de sokat felejtettem, és nincs nagy igényem rá hogy nagybetűvel írjak, mivel hulla fár4adt vagyok, és sok helyesírási hiba nem azért történik, mert nem tudom hogyan kell írni, hanem azért, mert baromi gyorsan írok és elgépelem, és olyan lusti vagyok, meg sietős hogy nem ellenőrzöm, a rövidítések csak szokűsból vannak, most minek strapáljam magam, írtam én már elég hivatalos helkyes és szépen megfogalmazott levelet.
Az meg hogy mért itt dolgozom ilyen munkakörben? Hát azért, mert nem ovlt pénzem iskolára, és mert amúgysem szerettem suliba járni, inkább elmentem dolgozni miután elvégeztem egy szakmát, de mivel beteg vagyok, és nem csak pszichésen hanem testileg is, ezért sokmindent nem tudtam vállalni, és messzire nem utazhatok, mivel nem bírom az utazást, és nincs is bátorságom hozzá hogy nagy kihívások elé nézzek, mert bátortalan vagyok, és igen, nem érzem magam sem magabiztosnak, sem elég önállónak, nincs nagy önbizalmam, tömegiszonyom is van, és erős hangulatingadozásaim, a pasikban meg nehezen bízom meg, de nem azért, mert hűtlen akármelyik is, vagy tartanék a riválisoktól, hanem mert önértékelési problémáim vannak, azaz nem látom magam szépnek, se okosnak, és amit a legjobban szeretnék attól is félek, ez az éneklés egy zenekarban ami fellépésekkel jár, nekem abból meg nincsen rutinom, csak 10 év énekkar, ami különbség,
vágyom gyermekre, de még nem most, csak pár éven belül, de félek attól is, de ha nem vállalnám be akkor sajnálnám, és azt mondta a doki h nem is eshetek könnyen teherbe, emiatt szomorú vagyok
a 140 es IQ n meg én is meglepődtem, nem azért mert butának tartom magam vagy rossz képességűnek, hanem mert elég feledékeny vagyok, nem túl jó a memóriám, egyedül a fogalmazás volt az amiben jó voltam, és a matek, inkább az élet dolgairól tudok okosságokat mondani mások szerint, és az ezotéria meg a művészetek skáláján mozgok, másban nincs sok ismeretem vagy érdeklődésem.
Számomra minden túl nagy falat, és sajnos másokkal szemben én nem csak élvezem a kihívást, hanem félek is tőle, félek a kudarctól.
Aki nem kiváncsi a szövegelésemre úgyse olvassa el és úgysem válaszol. Talán jó kiírni magamból. Talán mondtam már hogy jártam pszichiáterhez, de inkább a hangulatingadozások, pánikbetegség miatt,
sokszor jártam, gyógyszereket is szedtem, de persze ettől függetlenül nem vagyok közveszélyes pszichopata.
Amúgy hiteles felmérések alapján készültek az inteligencia tesztek, iskolában, munkahelyen is, és felvételikor, interjún is, a tesztlapom is 99% os lett.
de rosszabbra számítottam, szal én inkább alá szoktam becsüli magam, és ha mások látnak is bennem értéket, én nem biztos h észreveszem magamban, vagy tudnám értékelni.
Ha akarom így írom, ha akarom úgy a szöveget, kedv kérdése és nem intelligenciáé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!