Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, büszkék lennétek a párotokra, ha pl 95-110 ezret keresne havonta? Vagy ha szép hangja lenne és esetleg énekelne egy zenekarban?
vagy ha élete első sárgaborsó főzeléke istenien sikerülne?
és ha a kedvetekben járna szülinapotokon vagy csak úgy pl egy üveg parfümmel, vagy aminek ti örülnétek (videókártya)
vagy ha megtudnátok h 140 es IQ ja van pl?
és ritka az ha fiatal nő létére pl 26 év max 19 nek néz ki, és nem festi magát mint sokan, nem jár buliba, se szoliba
és ha szerelemről, kapcsolatról van szó akkor tényleg inkább a belső a fontos, vagy külsőben az h milyen az arca, a szeme, mintsem a mell mérete?
(már aki komolyra kapható)
és a nők büszkék lennének magukra ha ilyenek lennének?
egy 10 es skálán hányast kapna így elképzelve az a csaj (esettől függetlenül)
aki körte alkatú, azaz 90 es csípő, 65 ös derék, 75 -A-B s mellek (össz 83cm) ovális kerekded arc, közepesen nagy kék szemek, szőkésbarnás lapockáig érő egyenes haj (de nem festett és nem szögegyenes, kissé tépett, nincs frufru) elég fehér bőr, de nem túlságosan, eseteg feketére kihúzott szemek, lightosan kis szempillaspirál
pisze nózi
szépen ívelt szemöldök, nem kirajzolt cérnavékony mint sokaknak
lapockán egy kis tetkó, esetleg egy szolid kis kő a szája alatt ami jól áll (bár valaki nem tetkó vagy piercing párti)
Hagyjátok már ezt a 2:00 vagyok szöveget... nem látjátok, hogy vagy 5 komment volt ugyanakkor. :D Írtál volna inkább nevet, akire Te gondoltál, neki volt neve. :)
Persze, nem árt, ha a pasi főz, elvégre ha a nő dolgozik és háztartást vezet mellette, már többet gürizik, mint a pasi... kell egy egyensúly bele. :)
jaj, aszittem h nekem írtátok h volt sok komment és h írhattam volna egy nevet, vagy nekem írtátok csak más kommentező magára vette ? :)
azt nem írtam senkiről hogy nem tud főzni, meg ha magamról is írtam volna, nem azt írtam h el vagyok szállva magamtól, hanem azt ami tény lenne, de ezt csak feltételezés volt,
amugy ki mondta h ez tökéletes?
nekem amúgy nincs sok egóm, akinek van annak nem kell valami plusz h másokkal versengjen, vagy h feltűnősködjön,
kösz a válaszokat
A főzés nekem szólt: tudok főzni, sőt imádok főzni és sütni is és szívesen csinálom. Többet mosogattam a házasságomban mint most egyedül, ezen felül gyereket pelenkáztam, szülőire jártam, takarítottam, mostam, teregettem, stb.
Ettől függetlenül, hogy megcsinálom még elvárom, sőt így várhatom el igazán, hogy ne nevezzük kunsztnak a főzést.
Ja és kérdező, nem a TV előtt fetrengő fajta vagyok ... már csak azért sem, mert egyáltalán nem nézek TV-t ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!