Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Teljesen felőről.
Sajnos beleszerettem valakibe. 1 éve tart már.Nem volt semmi köztünk,nem is szeretném,mert van párom.Nem tudom mit tegyek.Belefáradtam.Nem beszélhetek az érzéseimről,mindig rágondolok,hiányzik!Azt hiszem én is bejövök neki.Hogy lehet kiszeretni valakiből????????Az lenne a legjobb ,ha sosem találkoznánk.De ez nem kivitelezhető.Akkor mit csináljak??? A pasimat akarom szeretni!!!!Lelkifurdalásom is van,mert már ebbe pocsékolom az összes érzelmemet.
Kérlek,segítsetek!!!!
02:13!
Azt hol írtam,hogy aggódok??Nem találom.
Nem aggódom!Nem kell másik pasi!Azt nem cáfolom,hogy a kapcsolatom hibátlan,de nem is rossz!Veszekedni sem szoktunk.Amúgy szerintem ő sem szerelmes belém,de nem is várom el,hiszen az egy idő után átalakul sokkal mélyebb érzelemmé.
Mint írtam előbb is,szakítás kizárva.
timoteus !
Gondoltam én is rá,hogy fellángolás,vártam is,hogy elmúlik.De már 1 éve!Meddig tart egy fellángolás?
én a gyereket sajnálom,hogy fog szegény felnőni...
egy gyereknek házasságonbelülkéne születni tudo nem tartozik ide de akkor is....hány új apá,anyát kell megimernie ha a szülők így váltogatják partnereiket....hoá süllyed a világ...én szégyellem még magam..pedig csak 17 vagyok..
Szerelem vagy fellángolás, teljesen mindegy, hogy nevezed, a lényegen nem változtat. Ez olyan dolog, ami előfordulhat bárkivel, aki már hosszú ideje együtt van a párjával. Azt jelzi, hogy működnek az egészséges ösztöneid -nem pedig azt, hogy bármi gond lenne a párkapcsolatoddal. Ezért még nem kell szakítani!
Viszont akarattal nem tudsz "parancsolni a szívednek" -bármennyire akarod, nem fogsz tudni kiszeretni a pasiból, se beleszeretni a párodba, sőt inkább az ellenkező hatást érnéd el. Ne próbálj úgy tenni, mintha mi sem történt volna, hisz ez a lelkifurdalás tönkre fog tenni, ha hagyod. Olyan nincs, hogy nem beszélhetsz az érzéseidről. igenis beszélj! Most lehet, hülyének fogtok nézni, de mindenképpen így gondolom: Szerintem beszélj a pároddal, mondd el neki őszintén, mit érzel! Hiszen azt írtad, jó a kapcsolatotok, mindent meg tudtok beszélni. Úgy gondolom, egy valóban jó kapcsolatba bele kell hogy férjen egy ilyen beszélgetés is (és nagyon remélem, nem én vagyok az egyetlen, aki így gondolja...)
Talán a párod reakciója is segítene tisztábban látnod a kapcsolatotokat illetően!
Remélem, valamennyit segítettem!
Miért is sajnálod??Élünk-halunk a gyerekünkért.Kiegyensúlyozott,értelmes.Itt szó nem volt partner váltásról!Olvasd el mégegyszer!!!!
Az meg,hogy nem házasodtunk össze,közös döntés volt.És ez tényleg nem volt kérdés.
Köszi utolsó!
Itt a többség azt tanácsolja,hogy szakítsak. Semmiképpen nem szeretnék.Én is gondoltam,hogy beszélnem kéne vele,de nem merek.Remélhetőleg elmúlik majd az érzés,és akkor minden olyan lesz,mint régen.Vagyis ebben bízom.
Soha nem csaltuk meg egymást,én nem is szándékozom!Ezt teljesen őszintén mondom!
NE SZAKÍTS....
istenem,emberek,hülyék vagytok?:Dmár megkelett volna tanulni hogy nem szabad a szívre hallgatni...
Az a biztos,hogy ott van a párod,és ott a biztonság..és a gyerek apja is. Mit fog a gyerek is,és az apja is átélni ha elhagyod egy emberért,akit tuti nem ismersz annyi ideje mint a párod???! Azt mondjuk sose ajánlottam hogy a gyerek miatt maradjanak együtt az emberek.... hülyeség.
De ti szeretitek egymást,és a szeretet hidd el EZERSZER TÖBBET ÉR,mint a szerelem. A szerelem levan fosva,egy fityinget nem ér a szeretethez képest ..
a másik srácot meg úgy ahogy van,lekell szarni. :D konkrétan ennyi. Nem szabad találkoznotok,hallani felőle is,SEMMIT. Foglald el magad,hogy még gondolni se tudj rá,és időbe fog telni,de elfogod felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!