Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Teljesen felőről.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Teljesen felőről.

Figyelt kérdés

Sajnos beleszerettem valakibe. 1 éve tart már.Nem volt semmi köztünk,nem is szeretném,mert van párom.Nem tudom mit tegyek.Belefáradtam.Nem beszélhetek az érzéseimről,mindig rágondolok,hiányzik!Azt hiszem én is bejövök neki.Hogy lehet kiszeretni valakiből????????Az lenne a legjobb ,ha sosem találkoznánk.De ez nem kivitelezhető.Akkor mit csináljak??? A pasimat akarom szeretni!!!!Lelkifurdalásom is van,mert már ebbe pocsékolom az összes érzelmemet.

Kérlek,segítsetek!!!!

2011. aug. 7. 01:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Most nagyon nagy közhelynek hangzik, hogy hallgass a szívedre, meg ne félj lépni meg hasonlók. De ezek mind igazak, és én a helyedbe egy percig sem töprengnék ha a szeretek valakit és ő is engem. Egy dolgot sose feledj: Életed csak egy van, és bármilyen sok napod is van még hátra amit az igaz szerelmeddel tölthetsz minden egyes napnyugtával eggyel kevesebb marad.:( sajnálom de egy megoldás van: szakítani. 19/f
2011. aug. 7. 01:37
 2/17 A kérdező kommentje:
a szakításon kívűl gondoltam.én ragaszkodom a páromhoz!!Szeretem is,de nem szerelemmel.De már régen együtt vagyunk,tisztelem,és szeretem.
2011. aug. 7. 01:40
 3/17 A kérdező kommentje:

a másik,én a bizonytalan dolgokat nem szeretem.mi van,ha csak meg akar dugni??

Az a kérdésem,hogy lehet a szívnek parancsolni?Hogy most már elég volt!

2011. aug. 7. 01:43
 4/17 Altrecon válasza:
70%

Szia!

Nézd, azt nem írtad, hány éves vagy, de feltételezem hogy 15-25 közt vagy valahol. Ha ilyen korban szereted a párod, de nem szerelemmel, az ragaszkodás csupán, semmi más. Az csak a 30 éve házas embereknél a normális, a Te korodban még nem. Épp ezért ha szereted a másikat, és Ő is Téged, akkor próbálj meg vele többet beszélni, jobban megismerni, esetleg olyanokat kérdezni róla, akik nem fecsegnek, menj biztosra! Ha nem csak megdönteni akar, érdemes váltani, bármennyire is tiszteled a másikat - elvégre mennyivel jobb, hogy csak érdekből vagytok együtt? Semmivel sem... ha mégis csak lefektetni akar, akkor meg eldöntheted - tartod-e a látszatkapcsolatot, vagy inkább függetlenedsz, időt kérsz, vársz az igazira.

2011. aug. 7. 01:54
 5/17 anonim ***** válasza:
akkor maradj biztonságba és éld le az életed ugy hogy olyan melett vagy aki legjobb esetbe is a legjobb barátod.
2011. aug. 7. 01:55
 6/17 A kérdező kommentje:

nem érdekből vagyunk együtt.közös gyerekünk is van.

Komolyan szeretem a párom,de már nincs az a tűz.De az szerintem természetes,hogy elmúlik.Lelkiekben is sokat segített mindig,mindent meglehet vele beszélni.

Szóval ezért vagyok gondban.csak jött az érzés a semmiből,és nem múlik.:(

2011. aug. 7. 02:03
 7/17 Altrecon válasza:
Az úgy más dolog. Akkor próbálj meg minél kevesebbet érintkezni azzal a másikkal, hallás szintjén is... nem érdemes ezt kockáztatni semmiért sem.
2011. aug. 7. 02:10
 8/17 anonim ***** válasza:
51%

Szia!

Bocs de nekem az a véleményem,ha a párkapcsolatod mellett valakire fellobbantál,akkor a párkapcsolatodban baj van.És hiába akarnád erőltetni,nem fog működni.Írod,hogy szereted és ragaszkodsz hozzá,de tudod felmelgítve a kelkáposzta jó csak.Nem fogsz újra visszaszeretni a jelenlegi párodba.

És teljesen mindegy,hogy mit akar tőled a másik,egy próbát megér.Aztán választ kapsz legalább rá és elmondhatod,hogy te megpróbáltad.

Benne vagy egy párkapcsolatban és azon aggódsz,hogy kellenél-e majd egy másik pasinak?Mi vagy te kapcsolatfüggő?

Van még ezer hal a vízben!Valakivel úgyis boldog leszel:-)

Szóval szakíts mielőtt még beleőrülsz a titkos gondolataidban.Aztán majd kiderül,hogy a másik férfival mi lehet kettőtök között.

24N

2011. aug. 7. 02:13
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

lehet ha szakítanál vele, vagy összejönnél am áűsikkal, vagy visszautasítana a másik akkor egyből hiányozna ap árod, vagy csak úgy valaki

lehet belőle is kiszeretnél előbb utóbb, vagy uncsi az életetek és nem kapsz meg mindent tőle maire vágytál volna, vagy pedig még nem élted ki magad, még nem nőtt be a fejed lágya?

néha a ragaszkodás megértés fontosabb mint a szerelem, lehet ez nem is szerelem csak fellángolás, könnyű összekeverni, még ha nem is hiszed el, én is voltam így, igazaból sokan tetszenek külsőre, vagy a kisugárzás, de a

kiváncsiság hajt, meg jó az egónak ha szépnek látnak és törődnek velünk

nekem is ovlt egy lebukásom, balhém, pedig nem csaltam meg a párom, csak irogattak nekem, és majdnem elvesztettem párom, és sírtam, és már kell nekem, csak úgy éreztem nem mutatja ki eléggé érzéseit, ezért nem bíztam benne, és ez hiányzott, már utólag rájöttem, azóta sokmindent megbeszélünk, és nem csak ragaszkodok hozzá hanem szeretem os, nem sajnálatból hanem mert szerelmes vagyok belé, és nem bántam meg, mert amugyis tiltott gyümölcs lett volna a másik, meg lehet nem lenne olyan megbízható

2011. aug. 7. 02:45
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon belelovaltad magad valamibe, aminek talán nincs is realitása. Inkább a jelenlegi kapcsolatodat próbáld felpörgetni, különben két szék között könnyen a pad alá eshetsz.
2011. aug. 7. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!