Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szakítani fog velem? Mégis megtegyem neki?
Tegnap a barátom azzal állt elő, hogy izgalmasabbá kéne tennünk a szexuális életünket.
Nekem az lett volna a szerepem ,hogy én egy tüzelő szuka vagyok vonyítanom meg nyüszítenem kellett volna, és miközben ő előttem maszturbál le kellett volna pisilnem a földön heverő ruháit.
Azt mondtam neki ,hogy én ezt nem akarom mert megalázónak tartom, erre ő kiabálni kezdett velem,hogy nem is szeretem őt, meg milyen beképzelt finnyás hercegnő vagyok, azóta nem is beszéltünk, attól félek ,hogy el fog hagyni.
(fili)
Ja és az idegbeteg muterod miatt amíg a pasi nem dob ki
mindent megteszel neki?
Szar ügy ha így gondolkodsz. Az idegbeteg anyád mellett könnyebben találsz másik normális pasit.
Ja és az anyád meg egy ... ha a 17 éves lányát egy ilyen degenerált állattal engedi együtt lakni.
Mert nem bűn ha a sexbe viszünk valami újat de csak ha ketten akarják. Mondjuk ez a pisálás még mindig jobb mintha azzal áll holnap elő, hogy seggbe akarja. Na akkor legalább lelépnél?
Szerintem a párodnak tiszteletben kellene tartania a döntésed és azt, hogy neked ehhez nincs gusztusod (azért ez nem akárkinek fér bele, mi az hogy!!!). z mind nem elég: hiszen nemcsak, hogy nem tarja tiszteletben a te döntésedet, meg zsarol is, hogy elhagy, ha nem teszed meg, azért ez durva!
Szerintem gondolkozz el azon, hogy te fordított esetben rá tudnád e erőszakolni a szeretett személyre a vágyaidat, ha attól őt a hányas környékezi?
Azt elhiszem, hogy nem akarsz visszamenni édesanyádhoz, mert rossz a kapcsolatotok (esetleg nem lehetne javítani rajta?), mondjuk nem ismerem a részleteket, de meg mindig jobb mint egy abnormálissal (már bocs).
Énnel jobbat, többet érdemelsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!