Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szakítani fog velem? Mégis megtegyem neki?
Figyelt kérdés
Tegnap a barátom azzal állt elő, hogy izgalmasabbá kéne tennünk a szexuális életünket.
Nekem az lett volna a szerepem ,hogy én egy tüzelő szuka vagyok vonyítanom meg nyüszítenem kellett volna, és miközben ő előttem maszturbál le kellett volna pisilnem a földön heverő ruháit.
Azt mondtam neki ,hogy én ezt nem akarom mert megalázónak tartom, erre ő kiabálni kezdett velem,hogy nem is szeretem őt, meg milyen beképzelt finnyás hercegnő vagyok, azóta nem is beszéltünk, attól félek ,hogy el fog hagyni.
2011. aug. 6. 22:35
11/27 anonim válasza:
Ja, és meg ne tedd!! Főleg, hogy nem akarod.
12/27 A kérdező kommentje:
Nem akarom ,hogy elhagyjon mert akkor vissza kéne költöznöm az idegbeteg anyámhoz, tulajdonképpen ő mentett meg tőle.
2011. aug. 6. 22:57
14/27 anonim válasza:
Ha ilyen miatt elhagy, azt hiszem, te csak jól jársz...
15/27 anonim válasza:
Jéézus :O Ez tényleg beteg... és te még aggódsz hogy elfog hagyni? Inkább te hagyd el őt minél előbb! Jó a családi gondokat is megértem, de biztos van egy olyan barátod, ismerősöd akinél ellehetnél... ne szolgáltasd ki magad ennek az "embernek"...
16/27 napietus válasza:
pfff...ennél bármi jobb...hagyd el Te, mert egy barom, aki ráadásul szemét is, mert vissza akar élni a kiszolgáltatott helyzeteddel..."megmentett", persze...pont úgy, ahogy a ruszkik "felszabadították" anno Magyarországot...akinek ilyen megmentője van, annak semmi szüksége nincs ellenségekre.
17/27 anonim válasza:
"le kellett volna pisilnem a földön heverő ruháit. " - és ez csak egy a beteg dolgai közül. Lehet nem vesztenél sokat, ha elhagyna :/ Meg ne tedd, ha nem akarod.
18/27 anonim válasza:
Nincs pasi aki ennél kevésbé perverz lenne. Csak kevébé őszinte van. Ezen érdemes elgondolkozni, aztán bíráskodni.
19/27 anonim válasza:
"Most szakítani fog velem?" Dehogyis. Ez éppen az ellenkezőjére utal.
"Mégis megtegyem neki?" Ezt neked kell tudnod. Amúgy te is kitalálhatsz valami jót neki, ami neked is tetszik. És lehet együtt ötletelni.
20/27 anonim válasza:
Amúgy meg a korkülönbség ideális. Napjainkban az 5-9 év közti a jellemzően ideális 16-17+ éves lányoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!