Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem úgy közelednek a srácok hozzám?
Figyelt kérdés
Elég nyitott lány vagyok, imádok hülyéskedni, nevetni, és nem hisztizek jelentéktelen dolgok miatt. A srácok mégis inkább haverként kezelnek, ami jó mert sokkal jobban meg tudom magam velük értetni, de nem kezelnek "nőként". Csinosan öltözködök, és azért odafigyelek olyanokra mint a hajam stb. de nem ez a legfontosabb dolog..Miért csak haverkodni akarnak? Ha úgy viskelkednék mint egy p*csa akkor kellenék nekik?2011. aug. 6. 19:54
1/7 anonim válasza:
aha baszni jó lennél nekik.
kicsit nyers a válaszom,de így van az esetek 70%-ban.
2/7 anonim válasza:
Ez kortól is és haveri körtől függ.
Van egy bizonyos kor, amikor a fiúk csak szexet akarnak inkább.
3/7 anonim válasza:
hidd el te is meg fogod találni azt aki hozzád illik :) én is a legjobb barátnőmmel élek boldogan :) senki nem kezelte nőként, és bevallom először én sem :) de ez később változott ;)
5/7 anonim válasza:
Szia :) Lehet, hogy egyszerűen csak nem mernek kezdeményezni, mert mégiscsak egy baráti társaság. A fiúk ilyenkor félősek, hogy mit szólnak majd a haverok. Viszont ők valószínű, hogy tényleg csak barátként kezelnek.
6/7 anonim válasza:
ja,vagy csak mivel tesem ugy kezeled őket,igy őksem:D
7/7 anonim válasza:
vagy küldj egy képet magadról és úgy könnyebb lesz ?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!