Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem közelednek hozzám a nők?
Már kéne egy barátnő, a szüleim is ezzel szivatnak, meg a rokonok, meg nekem is agyon hiányzik egy társ, magányos vagyok, de egyszerűen mintha levegő lennék a lányok szemében, mint egy szellem, még hozzám sem szólnak sehol.
21f
a sültgalamb a szádba szokott repülni?:)
tegyél érte valamit.
szamóca.:
én sokszor próbálkoztam, de engem folyton levegőnek néznek. Barátaim közül sokan, ha leszólítanak egy csajt, jól elbeszélgetnek, de ha én teszem ugyanezt, érzem a beszélgetésen, hogy le akar pattintani.
akkor nem csinálod jól. nő ok nélkül nem pattint, és nem lehet csak a kinézetre fogni.
egyébként meg attól hogy egy vagy kettő nem jött össze, a következő még összejöhet
Nem csinálom jól?Ők nem csinálják jól, hogy elküldenek!
Honnan tudjam hogyan kéne?Istenem...van jogsid?Nincs?Ha nicns akkor ülj be egy autóba és vezess 100km-et, meglátjuk, hogy megy-e, ha nem akkor valamit nem csinálsz jól, ez is ugyan ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!