Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem közelednek hozzám a nők?
Már kéne egy barátnő, a szüleim is ezzel szivatnak, meg a rokonok, meg nekem is agyon hiányzik egy társ, magányos vagyok, de egyszerűen mintha levegő lennék a lányok szemében, mint egy szellem, még hozzám sem szólnak sehol.
21f
ó..őő...nem neked mondtam, egyébként de a te válaszodra is jó volt, úgy hogy akár magadra is veheted.
nincs jogsim, de tudok vezetni. tudod hogy tanutlam meg?
beültem a kocsiba, kulcsot be, és hajrá. lefulladtam vagy 5-6x, aztán egy idő után elindult a kocsi. igen, persze, mellettem volt a párom aki "tanított", ami annyiból állt, hogy közölte velem hogy milyen sorrendbe nyomkodjam a pedálokat. de nekem kellett rájönnöm, ahogy neked is neked kell rájönnöd. csak csináld, és a másik fél hibáztatását most itt hagyd abba, mert ezzel elfojtod minden sikered:) ahhoz hogy a maximumot tudd kihozni magadból, úgy kell érezned hogy minden a te hibád, és mindenen csak te tudsz javítani.
és nem, nem az ő hibájuk hogy elküldenek. valami nem elég benned, amin csak te tudsz változtatni... jó, tudom hogy nyers vagyok és bunkó, de neked akarok jót...
Nekem ez az egész kb. olyan mint nem is tudom, megnyerni az 5ös lottót:D
Beismerem férfiasan, béna vagyok a csajozásban és nem is értek az egészből semmit, hogyan működik, nekem senki nem magyarázta el, viszont úgy látom a nőknek sokkal de sokkal könnyebb.
igen könnyebb :)
nem annyira könnyű amilyennek látszik, de azért könnyebb mint nektek.
semmi furfangosság nincs a dologban. ha tetszik valaki, odamész. csak stílusosan, bátran, önbizalommal - nincs mitől félned. ha nem jön össze tovább állsz, ennyi. ne komplikáld túl, az a nők dolga :)
17:46
Ha nem jön össze akkor rossz pasinak gondolom magam és ő is, hiszen ha nem gondolna annak összejönne, de miért is nem úgy mondjuk, hogy neki nem jöttem össze én?Miért ő az érték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!