Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltad már életed párját?
Megtaláltam, de sokszor csalódást okoztam neki, 1 évig voltunk együtt, októberben elhagyott. Voltak azóta kapcsolataim de egyiksem volt hosszú életű, s hogy őszinte legyek nem is érdekel. Ha ismét megtalál az igazi akkor megtalál ha nem nem... 18/F
Ui.: Sz@rok bele az egész csajozásba XD :D
megtaláltam.
elveszítettem.
és most minden éjszaka azt bánom: miért nem tettem meg akkor?
még mindig együtt lehetnénk.
mert,még mindig szeretem.
de ennek már nincs jövője.
Először azt hittem igen és ő az, tervezgettünk közös jövőt, majd 5 év után szakítottunk és azóta (fél éve) nem is láttam...
Azóta megtaláltam, aki életem párja lehetne, de most más párja :S
Szóval egyszerűen a válasz: Azt hiszem NEM!
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:54!
Kutyából soha nem lessz szalonna!!!
Még ha évek is telnek el még az sem biztos ,hogy megváltoztatja!De azért sok sikert!
Hát azért hagytam el ,mert a lány megrögzött hazudozó volt és akkoriban nem volt kocsim(más vitte kocsikázni tanítani).
Na szóval fél évig működött tisztán a kapcsolat ,aztán jöttek a gondok,kiderítettem ,hogy képes a szemembe hazudni.Én nagyon szerettem és még most is szeretem,azóta sok év telt el ,a láng ugyan úgy égett ,mikor ösze jöttünk évek után is,de sasjnos az a helyzet hogy az apja szívek rombolására tanította,az anyja pedig ,hogy a pénz fontosabb.
Tehát aki Nekem az igazi ,ő talán félig létező személy!
És amikor szakítottam még akkor is azt mondta ,hogy szeret.Jó tényleg szeretett vagy még talán ő is egy picit,de neki akkoriban fontosabb volt más,szóval tehát ez van... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!