Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra milyen a tökéletes partner? Te már megtaláltad?
Sajnos a jelenlegi párom sem tökéletes,mint ahogy én sem.
De Ő áll legközelebb a tökéleteshez:)
határozott, rugalmas, spontán, kicsit őrült, nem korlátoz agyon, hűséges, érdeklődő, magabiztos, intelligens... az ágyban szerető, a konyhában szakács, napközben pedig a legjobb barát. nem iszik, cigizik, drogozik, esetleg még edzegethet is, hogy formában tartsa magát.
tökéletes ember meg nincs, a mostani viszont 99%-ban ilyen, egy rossz szavam sincs.
25/f
Szerintem a külső is azért fontos,ha nem tetszik az illető személy akkor,meg se fogod szólítani.Egyet értek a másodikkal és szerintem a legfontosabb közülük az,hogy igazi társ legyen akivel bármikor meg lehet beszélni bármit.
Ja,a hisztis plázacica nem az esetem. Az meg,hogy kövér vagy sovány vagy a kettő között,azt mindenki döntse el saját magának.Nekem a sovány nem,de a kövér pedik nagyon nem tetszik 17f
Bocs,volt mégegy kérdésed,hogy megtaláltuk-e már?
Még nem.
Családcentrikus, állatszerető, egészséges kereten belül figyel magára (pl. naponta fürdik, próbál egészségesen étkezni), kedves, el lehet beszélgetni vele bármiről, hűséges, káros szenvedélytől mentes, szeret viccelődni, többre értékek egy kirándulást, mint egy bulizó estét, nem fut el a problémák elől. Zárójelben: magas, inkább szálkás mint kigyúrt, fekete hajú, kék szemű :D
Természetesen nem is keresem, ugyanis csak a fejemben létezik :) De a párom közel áll hozzá.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!