Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra milyen a tökéletes partner? Te már
megtaláltad?
"mondjon mindig igazat"
Kis butus...:)
Majd rádöbbensz
2011. jún. 23. 10:46
Céltudatos, vezéregyéniség, akaratos, vagány, jó humorú, intelligens, kedves, hűséges, aranyos, érzelmes.
Igen, megtaláltam. :)
2011. jún. 23. 14:25
okos,humoros,legyen mindig jó az illata,legyen kész bármikor meglepni egy kis ajival / a gyémántnyakláncot nem venném rossz néven ^^/ , ne legyenek dührohamai, ne nézze meg az utcán a műcsajokat,laza de ha kell akkor komoly.
és nem nincs meg az álompasi :( de ez az elképzelés. kőkemény valóságban pedig beleszeretsz valakibe és elfelejted az elképzeléseket :D
2011. jún. 25. 15:21
2011. jún. 25. 15:32
Én már megtaláltam hogy ki az, csak az a baj hogy, most nem vagyunk jóban.Egy ideig jártunk,utána barátok maradtunk de most valamiért megharagudott rám.Nekem sose volt elképzelésem milyen az igazi de biztos vagyok benne ki az! Ezt még nem mondtam neki mert félek hogy megijedne ettől.Az igazit nem szabad elképzelni mert egy nap megtalálod és lehet hogy egyáltalán nem olyan lesz ahogyan te elképzelted.Én így vagyok ezzel ;) remélem hasznos volt a válaszom
2011. jún. 25. 15:33
Én megtaláltam, de mit számít ha ő nem akar tőlem semmit...:( (megyek és leiszom magam)
2011. jún. 25. 15:44
Pont olyan, mint én. Megtaláltam, de sajnos ő nem úgy gondolta. :(
Tudom, nagyon informatív voltam.
2011. jún. 25. 15:52
Nekem az ilyen lányok jönnek be: Hosszú vasalt haj (színe mind egy), a szeme színe is mind egy, ne legyen túl vékony, de kövér se, legyen csajos, szeretem ha egy lányon pl. rózsaszínű felső van, ne beszéljen csúnyán, ne cigizzen, aranyos legyen és ne pedig felvágós, szemüveges is lehet akár, okos legyen, legyen modora ne beszéljen úgy mint a cigányok! Nagyjából ennyi. 18F
2011. jún. 25. 15:54
férfi, ő irányít, nőnek érzem magam mellette, van önbizalma,és figyelmes.. találtam már ilyet,de csak rövid távra lett volna..
2011. jún. 25. 16:07
Az elsőnek:
Isten nem teremt hibás dolgot. Ezzel azt akarom mondani, hogy a hibáinkkal együtt vagyunk tökéletesek. Szar lenne, ha a barátnőmben minden tökéletes lenne.
2011. jún. 25. 16:18
Kapcsolódó kérdések: