Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kezdjek anyámmal? (egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek anyámmal? (egyszerűen nem normális már. )

Figyelt kérdés

hosszúú lesz........

27 éves vagyok. Otthon lakok anyámmal 2-en, egy nagy családi házban.

Eddig 5 barátnőm volt abból 3 komolyabb. De mindegyik lánnyal problémája volt. Senkit nem bír elfogadni egy háztartásban. Mindenkivel volt sok baja és van is.

5 hónapja van megint egy barátnőm, megmondtam, hogy kijön a csaj 5 napra....

Azt tudni kell rólam, hogy 24-48 ba dolgozok. Szóval 24 óra meló aztán 2 nap otthon.

És tegnap megint őrjöngött szabályosan őrjöngött, hogy ez is csak egy ribanc...egy normálisat is találhatnék már.

DE! Neki senki sem jó!!!

Nem akarom anyámat otthagyni mert egyedül nem tudná fenntartani és fizetni a házat. De 27 éves vagyok és mivel nálunk sok hely van nagy a ház, ezért nálunk simán elfér még 1 ember.

De nem anyámmal.... Pedig mindegyik lány eddig és a mostani is rendesen dolgozott, csinos volt jól nézett ki, 2 lábbal járt a földön. (de nem mindegyik egy rib@nc)

mit tegyek??????????

elköltözni nem akarnék de vele együtt lenni nem lehet.

2011. aug. 5. 15:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

anyámmal a kapcsolatom, olyan h elég sok a hazugságon alapul.

de igen , mindig az van , hogy "a fia ennél jobbat érdemel"

holott mind tudjuk, hogy ezt mondja a szülők többsége...

csakhát fordítva viszont , eddigi kapcsolataimban a lányok anyujai, azaz anyósaim mind elsőre befogadtak és semmi vota, inkább igényelték h minél többet ott legyek. persze ez a lányok részéről mindig is másképp van...

Anyámmal a kapcsolatom olyan, hogy 1 hónapig "Happy" aztán 1 hónapig nem is szólok hozzá, Inkább!! otthon sem vagyok soha!

2011. aug. 5. 16:19
 12/17 A kérdező kommentje:

tudom rohadt ciki ez 27 évesen....

de otthagyni sem akarom a sz@rban... de ha nem fogja betökélni h vagy elfogadja hogy ez van vagy ha nem akkor megyek...

2011. aug. 5. 16:22
 13/17 Lia99 ***** válasza:

Költözz albérletbe ott negalább megtudsz lenni:D

19/L

2011. aug. 5. 17:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Nos, őszinte leszek: Amennyibe a nagy ház fenntartása kerül, teljes rezsi és minden, annyiból bárhol lehet találni egy labérletet, és be kell csukni a hodály ajtaját, és kiírni rá, hogy eladó. Ennyi a megoldás. Külön lakásba pedig azt viszel fel, aki neked tetszik. NEM anyádnak keresel társat, hanem magadnak! Amíg ezt nem tudod anyád szemébe mondani, addig marad ez a helyzet. Állj a sarkadra, felnőtt férfi vagy már! Kezdj külön életet!
2011. aug. 5. 17:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem azért mondja anyád, mert már tele a hócipője a csajoktól akikkel voltál és egysem maradt meg. Nem tudtál magadnak szerezni egy értelmes nőt akivel még mindig lehetnél. Szerintem meg ezért mondja. Nem halladsz sehova se csak a nők meg a nők, mert nem bírsz egyszer se meglenni nő nélkül. Magyarul azt látja, hogy a nők jönnek meg mennek mint egy ribanc show. Te meg bamba vagy, hogy kihasználnak és így ezért veszekedik veled. Ha tévedek akkor bocs, de ha jól mondtam akkor tanulj meg csajozni már végre 27 évesen!!!
2011. aug. 5. 18:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Elmondom mi a szitu. A te jó anyádnak még mindig a kicsi fia vagy, és nem képes felfogni hogy bizony felnőtt ember vagy.

Gondolkodj fordítva: adott egy nő, ráadásul jól is néz ki talán rendes is-gondolok a barátnődre, " elszereti az én kicsi fiamat" mi lesz így velem=egyedül maradok?-gondolok itt az anyádra.

A barátnőd lehet neked tökéletes, fúrni fogja elzavarni,a barátnőd készüljön a legrosszabbra, te meg arra hogy kígyót békát mond az anyád a kedvesedre, ugyh szerintem a b.nődnek mond meg hogy bírja ki az anyádat.

A szülőknél ez nem szándékos, ez náluk ösztönös, ugyh ez a durva hogy nálunk az az ösztön hogy a pasit/csajt elzavarják, basszus. Ezek a mai szülők így vannak kitalálva, amikor én bepasiztam anyám 2 hétig bőgött - mire nagy nehezen rájöttem hogy azért mert azt hitte férjhez megyek, csak mert a pasi idősebb és komolyabb volt nálam:D akkor 18 voltam. tanuld meg ezt kezelni, ne járj úgy hogy azt veszed észre hogy 40 évessen még anyádnál laksz, csak mert az anyád ebbe simán benne lenne az tuti.

Itt a beszélgetés nem számít, felnőtt vagy, éreztesd az anyáddal hogy mennyire szereted a barátnődet, pld: "ma a bözske felhívott ezt és ezt beszéltük, beszélj neki a közös programokról és tüntesd fel előtte úgy mint egy angyalt, vagy mond előtte hogy én kis szívem, drágám, édesem, szerelmem, életem, a lényeg hogy érezze, hogy ő akármit csinál nem fog tudni szétválasztani, és a barátnődet is készítsd fel, egyenlőre ennyi

2011. aug. 5. 20:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát a tesóm nőire is ilyeneket mond anyám, de még én is kimondanám szívesenXD Szerintem nem anyuci pici fia esett, bár lehet esélyes ez a szitu is, de akkor se feltétlen.
2011. aug. 5. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!