Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves vagyok és még nem volt barátom, nem
csókoloztam. Egyik helyről azt hallom, hogy ez jó így
és nekem is eljön majd a szerelem, másikról meg azt, h
milyen furcs dolog ez. Most akkor mi is van?
Én nemhinném hogy 15-16 évesen a komoly kapcsolat a normális! És nem is szabad szerintem ilyenkor még komoylan venni a fiúkat, csak ismerkedj, flörtölj, élj társasági életet, adj magadra, és mosolyogj! Hidd el nem fogsz kimaradni a szerelemből majd úgyis jön ha jönnie kell csak bízz magadban! Egyébként meg akkor jön amikor nem számítasz rá (tapasztalatból írom)! Ne érezd magad emiatt rosszul még mindig jobb mint ha már ki tudja hány fiú végigment volna rajtad 17 évesen még nem vagy lemaradva semmiről! Sok sikert!
2009. ápr. 9. 17:49
Aki azt mondja, hogy 17 évesen ciki ha nincs barátod az egy k*rva, már bocs, a többieknek igaza van mindenkihez eljön az igazi (Kivéve hozzám, már 13 éves korom óta tudom:) ) 18/F
2009. ápr. 9. 18:22
13/20 A kérdező kommentje:
Utolsó: Miért nem jöhet el hozzád az igazi?
Nyugodj meg,semmi jóból nem maradsz ki.Bár nekem 14éves koromban volt az első barátom,és voltak még a sorban,de a szüzességemet csa 19éves koromban veszitettem el mert nem hagytam,hogy kihasználjanak.Sosem érdekelt mások véleménye,főleg a mai kis ribiké,akik 15éves korukra,már túl vannak vagy 6 pasin mindentéren.Mindennek eljön az ideje.Légy büszke rá,hogy nem vagy logyó.
2009. ápr. 9. 21:02
bocs,elirtam:lotyót akartam.
2009. ápr. 9. 21:03
Ne is dobd oda magad, csak úgy, vagy kíváncsiságból, esetleg hogy "legyen valaki". Én sajnos az utóbbit válsasztottam, és meg is bántam.
Nem jó 20 évesen használt rongynak lenni!
2009. ápr. 9. 21:19
17/20 anonim válasza:
Hát énis ilyen cipöben járok,ja csak persze 23 éves vagyok és fiú.Szerintem ne aggódj elfog jönni azaz alkalom,hogy találj párt magadnak.légy nyitott,laza,vidám.
2009. ápr. 9. 21:45
Szia!
Utolsó előtti vagyok.
Csak kíváncsi lennék hogyan alakult az életed.
Szíven szúrt már Cupido?
2010. nov. 29. 22:09
19/20 A kérdező kommentje:
Szia:)
Ugyanott tartok, ahol eddig:(sajnos, de már nem is reménykedem.
Senkivel nem volt kapcsolatom, max. kavarás vagy plátói szerelem...
Nem tudom mi lesz velem, 18 és fél éves vagyok, és nem is éltem még...úgy érzem magam, mint akit csak sodornak az események...
20/20 anonim válasza:
Itt vagyok ugyanebben a cipőben , sejtettem , hogy tett fel még valaki ilyen kérdést. durva 2009.
Látom rá egy évre kérdezték , hogy hogy alakult a sorsod , én megint felteszem a kérdést: Mik történtek azóta?
Nem látok nagy esélyt rá , hogy válaszolsz így öt év után, de reménykedem , érdekel mi lett veled. :)
2014. nov. 14. 22:32
Kapcsolódó kérdések: