Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves vagyok és még nem volt barátom, nem
csókoloztam. Egyik helyről azt hallom, hogy ez jó így
és nekem is eljön majd a szerelem, másikról meg azt, h
milyen furcs dolog ez. Most akkor mi is van?
hát én nem tudom hogymiért nincs még barátod,de ha ez megnyugtat akkor azt mondom neked,még én sem csókolóztam,és nekem sem volt még barátom(tényleg)..16 vagyok..én is elgondolkozom néha h nekem miért nincsen,de majd lesz..rossz ránézni a barátnőmre az igaz,mert ő előttem csókolózik a barátjával meg minden..de na és,lehet ha majd eljön az ideje,akkor azt fogom mondani,hogy nem is olyan jó...de vigyázz csak puszta annyiból hogy kiszeretnéd próbálni,ne menj bele,majd csak akkor ha szereted is...
2009. ápr. 9. 16:25
Én 18 és fél éves voltam, amikor először volt kapcsolatom. Akkor csókolóztam először. Sokaknak furcsa, valakinek ciki, valaki szerint dícsérendő, hogy nem dobtam magam oda mindenkinek. Szerintem meg így alakult. Akkor jött el a szerelem. Nem éreztem, hogy jó dolog volt eddig várni, de nem is éreztem cikinek. Olyan nincs, hogy valaki kimaradjon ebből. Erre én soha nem gondoltam. Azóta már a második barátomat is "elfogyasztottam". Szóval beindulnak ezek a dolgok előbb-utóbb. 17 évesen én is kétségbe voltam esve, hogy Úristen most mi lesz velem, a végén még egyedül fogok megvénülni, de ez a pánik egy hónap alatt kb. lement rólam. Körbenéztem, hogy nálam csúnyább, butább emberek is találnak maguknak párt, akkor én miért ne találnék. És láss csodát találtam. Sok mindent nem tudsz tenni. Legyél nyitott, járj el otthonról, élvezd az életed. Ne tedd tönkre a szingliként (milyen hülye szó már) leélt idődet azzal, hogy ezen aggódsz. Fel a fejjel. Pszichomókusok szövegeivel meg ne foglalkozz. Én is normális vagyok, annak ellenére, hogy én sem 16 évesen ugrottam bele egy kapcsolatba.
2009. ápr. 9. 16:29
3/20 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: Engem ez már nagyon régóta frusztrál. Talán azért, mert a tsomnak 14 éves kora óta megvan a barátja(23éves). Néha azt érzem, hogy tőlem is ezt várják el a szülők, mindenki. Nincsenek barátaim, nem tudom miért egyedül vagyok és rohadtúl nyomorultúl érzem magam:(
4/20 A kérdező kommentje:
Ja elfeljetettem!
Köszi, hogy válaszoltatok
énis 17éves vagyok ugyan srác..:)
nekem sem votl még soha bnőm, nem is csókolóztam most érzem igazán azt h vki kellene magam mellé de nem igazán találom a helyem.:S
pedig nemvagyok külsőleg csúnya v hasonlók. csak szimplán nem érdekelt eddig a szerelem fogalma.
2009. ápr. 9. 16:40
igaz,hogy én 16vagyok és most van egy komoly kapcsoltatom de előtte nekem se volt és én is nagyon rosszul éreztem magam,hogy a körömben szinte már mindeki csókolózott meg már mennyi pasija volt meg hasonlók és én is teljesen el voltam keseredve pedig én is nyitott voltam de a próbálkozásaim mind befuccsoltak és mikor nem számítottam rá betört a hatalmas szerelem:)szóval ne aggódj!neked is eljön majd a nagy szerelem épp mikor nem is számítassz rá:);)
2009. ápr. 9. 16:41
Á, fiú vagyok, 18, még nem volt barátnőm, elég sz@rul is érzem magam emiatt. Na mindegy. Ne hagyd hogy mások mondják meg hogy mi a jó neked. A tv-s pszichológusok meg úgyis hülyeségeket beszélnek. Majdcsak eljön a szerelem, csak járj nyitott szemmel =)
2009. ápr. 9. 16:49
Szia.
Hasonló cipőben járok én is szintén 17 évesen s elégge aggodtam emiatt. Néha, ha rossz napjaim vannak újra előjön ez az érzés, hogy kéne már egy pasi, egy igazi pasi. Rájöttem, hogy ki kell lépni a magamban kialakitott ideális pasi képpből, mert így tényleg sosem találok vkit, és hogy eléggé otthonülős típus vagyok ami rettentően nagy hátrány...nekem is azt tanácsolták legyek nyitott, élvezzem a szabadságom s az életem, járjak el mindenhova, ismerkedjek emberekkel, járj nyitott szemmel, saját tapsztalatból mondom, hogy jópár alkalmat elszalasztottam figyelmetlenség miatt és mert nem gondoltam volna, hogy jééé én ténlyleg tetszettem neki, s kb mindig akkor jön rá az ember amikor má túl késő.
Ami fontos, hogy kétségbeesédbe ne menj bele bármilyen kapcsolatba, majdnem csúnyán megjártam én is emiatt.
Szóval mindenképpen kitartás és türelem, majd aminek jönnie kell biztos meglesz, csak ki kell várni azt a kis időt.:)
2009. ápr. 9. 16:54
Na azt hiszem én vezetk itt!:) 20 éves vagyok,igaz én is fiú,de még senkim sem volt...Elég rossz érzés,önbizalmam is 0,és ha így folytatom nekem nem is lesz senkim.Bulizni se lehet eljárni,itt nincs egy normális hely de tényleg...De neked több sikert kívánok,biztosan meg találod majd a párodat előbb-utóbb!:)
20/F
2009. ápr. 9. 17:21
Hát öreg, ha ez megnyugtat annyi idősen én is hasonló hülyeségeken gondolkodtam és hasonlóan nyomorultnak éreztem magam, aztán egyszer mindennek eljön az ideje. Én is közel 20 voltam az első alkalomra azt nézzenek oda, rá fél évre már az 5.en is túl voltam. Én azt mondom egyszer el kell kezdeni és utána már teljesen sínen vagy ilyen téren, elkezdéshez pedig ajánlom az olyan lányokat akik nyitottak, esetleg egy picit nyomulósak is. Még ha nem is szívleled őket annyira (mert én sem) legalább tapasztalatot és önbizalmat szerzel rajtuk. Ki tudja, ha nem így alakult volna és az adott pillanatban kis visszahúzódó lettem volna még mindig most lehet h. nem lennék együtt azzal a nővel akit szeretek és aki viszont szeret. Hajrá!
2009. ápr. 9. 17:48
Kapcsolódó kérdések: