Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Megesett már veletek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Megesett már veletek, hogy sírtatok a barátnőtök előtt?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy például veszekedés közben, vagy erős lelki terror... Esetleg van, aki már évek óta együtt van a barátnőjével, és még sohasem sírt a lány előtt?

Lányok! Ti mennyire tartjátok az ilyet gázosnak?

Írjatok bátran! :)

16/F

2009. ápr. 9. 15:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Utolso valaszolo:Neked hulye a baratnod!!!

A ferfiak is emberek nekik is van szivuk.Ez teljesen normalis hogy ok is sirnak.

Nem ertem ezen miert kel kiakadni...

2009. ápr. 10. 19:02
 22/24 anonim ***** válasza:
69%

Már eleve a nevelésben van a hiba, hogy a fiúkba nevelik azt, hogy te kemény vagy, neked nem szabad sírnod. Itt elkezd felgyülemleni a negatív energia, hogy visszatartod az érzéseid. Ha pedig nem engeded ki, akkor ezek máshol fognak mutatkozni, tényleges negatív hatással. Sírni kell, muszáj néha. De nem szabad mégsem túlzásba vinni. Sírással nem lehet mindent elintézni. Ha sokat sírsz gyengének is tűnhetsz, tehát akkor sírj amikor kell. Amikor szükségtelen akkor csak keményen.

Az a csaj aki megveti a pasi sírást az szégyen. Kerülni kell nagy ívben. Sajnos az a csaj nincs tisztában nagyon sok dologgal. Tudatlan. Mondhatni Érzelmi analfabéta.

Azonban abban is van különbség, hogy sírsz, bőgsz, zokogsz, vagy csak potyognak a könnyeid. Én könnyfavorit vagyok. Semmi hang meg toporzékolás, zihálás, csak potyogtatod a könnyeid, és mondod tovább a mondókád. Ez a legszolídabb, legelegánsabb. Sírsz de nem nagyon.

2009. ápr. 11. 01:11
 23/24 anonim ***** válasza:
58%
Bocsi, tudom, hogy a fiúkat kérdezed, de nekem is van tapasztalatom: a barátomnak összejöttek a gondok és már hetek óta látszott rajta, hogy szenved. Látszott rajta, hogy minden pillanatban sírni tudna, de visszafolytotta inkább. Aztán egyszer rátapintottam a lényegre: "Gyuszim, hetek óta olyan bánatos vagy, gond van?" Ekkor elsírta magát:( Szégyelltem magam, hogy biztos miattam sír, mert én kérdeztem rá és ha nem teszem, akkor nem sírja el magát, de ő megnyugtatott, hogy nem miattam van, mert ha nem kérdezem, akkor sem tudta volna tovább féken tartani. Én nem tartottam gázosnak a dolgot, mert nekik, fiúknak is lehetnek gondjaik és ők is sírhatnak. Megvígasztaltam. De olyan aranyosan sírt, próbálta abbahagyni minél hamarabb, meg úgy tartani a fejét, hogy ne lássam, de én mondtam neki, hogy nem kell szégyellni, nyugodtan sírjon, ha jól esik. Azóta is előfordult már, de már nem szégyellte:) Szerintem nem az a gáz, amikor sír egy fiú/férfi, hanem amikor a környezete gáznak találja!!! Olyankor az a gázos, aki gáznak tartja!!!!! 18/l
2010. jan. 23. 20:06
 24/24 anonim ***** válasza:
Szia. Igen, már előfordult párszor. Egyébként én is úgy vagyok, mint a 01:11-es: semmi hang, csak potyognak a könnyeim és mondom tovább, amit elkezdtem. Üdv: Gyuszi
2010. ápr. 15. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!