Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Megesett már veletek, hogy sírtatok a barátnőtök előtt?
Úgy értem, hogy például veszekedés közben, vagy erős lelki terror... Esetleg van, aki már évek óta együtt van a barátnőjével, és még sohasem sírt a lány előtt?
Lányok! Ti mennyire tartjátok az ilyet gázosnak?
Írjatok bátran! :)
16/F
Utolso valaszolo:Neked hulye a baratnod!!!
A ferfiak is emberek nekik is van szivuk.Ez teljesen normalis hogy ok is sirnak.
Nem ertem ezen miert kel kiakadni...
Már eleve a nevelésben van a hiba, hogy a fiúkba nevelik azt, hogy te kemény vagy, neked nem szabad sírnod. Itt elkezd felgyülemleni a negatív energia, hogy visszatartod az érzéseid. Ha pedig nem engeded ki, akkor ezek máshol fognak mutatkozni, tényleges negatív hatással. Sírni kell, muszáj néha. De nem szabad mégsem túlzásba vinni. Sírással nem lehet mindent elintézni. Ha sokat sírsz gyengének is tűnhetsz, tehát akkor sírj amikor kell. Amikor szükségtelen akkor csak keményen.
Az a csaj aki megveti a pasi sírást az szégyen. Kerülni kell nagy ívben. Sajnos az a csaj nincs tisztában nagyon sok dologgal. Tudatlan. Mondhatni Érzelmi analfabéta.
Azonban abban is van különbség, hogy sírsz, bőgsz, zokogsz, vagy csak potyognak a könnyeid. Én könnyfavorit vagyok. Semmi hang meg toporzékolás, zihálás, csak potyogtatod a könnyeid, és mondod tovább a mondókád. Ez a legszolídabb, legelegánsabb. Sírsz de nem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!