Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Megesett már veletek, hogy sírtatok a barátnőtök előtt?
Úgy értem, hogy például veszekedés közben, vagy erős lelki terror... Esetleg van, aki már évek óta együtt van a barátnőjével, és még sohasem sírt a lány előtt?
Lányok! Ti mennyire tartjátok az ilyet gázosnak?
Írjatok bátran! :)
16/F
Sírtam... mégakkor is amikor nem jártunk, meg akkor is amikor jártunk... többször. Nem tudom vissza tartani néha.
19 (F)
Hát egyszer a barátommal szakítottam vmi miatt,és nőveremmel beszélt utánna,és rendesen SÍRT neki..na akkor azt mondtam h na jó még 1 esély:) ez volt 2 éve,még a kapcs. elején:)azóta is eggyütt vagyunk:)
15/L
1. válaszoló: Megértelek! :)
2. válaszoló: Teljes mértékben egyetértek!!!!!
Egyáltalán nem gáz. Nektek is van szívetek vannak érzéseitek. Tud ezer meg ezer dolog nagy fájdalmat okozni nektek is! Előttem is sírt a volt barátom és csak mosolyogtam rajtam mert olyan édes volt, és nekem különös képen tetszett, hogy nem akarja magába folytani a fájdalmát!
Egy 18 éves lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!