Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Megesett már veletek, hogy sírtatok a barátnőtök
előtt?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy például veszekedés közben, vagy erős lelki terror... Esetleg van, aki már évek óta együtt van a barátnőjével, és még sohasem sírt a lány előtt?
Énis egyszer elsirtam magam előtte. Elkezdtem puszilgatni meg csókolgatni mindenhol és erre csak ennyit mondott hogy nagyon műen csinálom:S Hát mondonom sem kell mennyire szíven ütött:(
2009. ápr. 9. 16:14
12/24 A kérdező kommentje:
Jujj azt elhiszem!!!!! :S
2009. ápr. 9. 16:16
13/24 anonim válasza:
Igen. Egyszer piszkáltam a barátnőmet, miközben dolgozott, pedig többször mondta, hogy hagyjam békén. Fél óra múlva megunta, és térden rúgott.Seggbe akart rúgni, csak félrement. Az nagyon fájt:( Nagyon intellinges csaj egyébként, okos meg minden, de ha szép szóval nem megy valami szokott ütni.
2009. ápr. 9. 16:54
14/24 anonim válasza:
elöttem még nem sírt férfi, és van egy beidegzősédem, hogy férfi ne sírjon, mert ő erős, és kemény, neki nem szabad. ez persze nem így van, és ha egy férfit látnék sírni, egyből emberibbnek, közelebbinek tűnne. és nekem tetszene, hogy nem rejti el az érzéseit, hanem megosztja velem.
2009. ápr. 9. 16:56
15/24 anonim válasza:
párommal 6 éve vagyunk együtt,soha nem sírt előttem,pedig néha úgy éreztem,tudna sírni. Szerintem sincs semmi abban,ha sír egy fiú. Bár,párom szerint a férfi az férfi,erős és soha nem sír,nem mutatja gyengének magát!Az a bizonyos férfi büszkeség:-)
24/L
2009. ápr. 9. 17:29
16/24 anonim válasza:
Sírt már előttem. Semmi ciki nincs benne.
Sztem ha egy kapcsolatban a felek teljesen megbíznak egymásban, akkor ez sem tabu;olyan, mint a pukizás:D
Am a sírás téma is egyénfüggő.
(bocs, ha zavaros volt)
2009. ápr. 9. 19:36
17/24 anonim válasza:
A jelenlegi baratom altalaban ha megsert vagy ha oszeveszunk mindig nagyon sir.Egyaltalan nem ciki.Szerintem ezzel azt mutatja hogy banja ami tortent meg hogy szeret...
2009. ápr. 9. 19:42
18/24 anonim válasza:
Igen sírtam már.. Osztálytársunk virrasztásán és a temetésén. :( Igazából akkor egymás vállán sírtunk, de az is előtte volt. Más alkalommal nem.
2009. ápr. 9. 19:57
19/24 anonim válasza:
A barátom még nem sírt előttem, de láttam már fiút sírni egy fellépésen (zene)... A kezébe hajtotta a fejét, de olyan keservesen sírt, hogy én is majdnem! Nagyon sajnáltam szegényt, de nem mertem odamenni hozzá...:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!