Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor fogom végre elfelejteni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fogom végre elfelejteni? Nagyon fáj minden.

Figyelt kérdés

2 hónap után szakíottunk a barátommal, minden olyan jó volt mégis most itt vagyunk. Próbálom minnél hamarabb kiverni a fejemből de nem megy mert én nagyon szeretem és nagyon hiányzik. Nem telik el úgy 1 perc sem hogy ne gondolnék rá...Néha sírok is de már nem olyan sokat mint pár nappal ezelőtt...

Rettentően fáj itt belül és nagyon rossz nekem mikor a haverokkal vok próbálok nem rá koncentrálni de akk is eszembe jut...

Ez már beteges hogy ennyire hiányzik???

Mert fáj úgy érzem ez a szakíás is csak neki volt jó.. mást mondott más hogy érzett mint most..:(

Tom hogy majd idővel azt veszem észre hogy már nem is érdekel de most nagyon rossz..:(

2009. ápr. 9. 15:08
 1/9 A kérdező kommentje:
5 napja hogy szakítottunk...:(
2009. ápr. 9. 15:10
 2/9 anonim válasza:
100%

Ő szakított, vagy te?

Keress egy új hobbit!

Tölts több időt a barátaiddal.

2009. ápr. 9. 15:12
 3/9 anonim ***** válasza:
70%

hány éves vagy amugy ?

ezt azért kérdezem, mert 2 hónap az egyáltalán nem sok idö szerintem... én elhiszem h szereted és 5 nap után még nehéz ez az egész.. de 2 hónap után nem kéne ennyire kilenned.. találsz mást is hidd el :)

2009. ápr. 9. 15:14
 4/9 Voguelilias ***** válasza:
100%

Nem értem teljesen amit írtál hogy: mást mondott más hogy érzett mint most...?? Ez azt akarja jelenteni, hogy most azt érzi hogy szeret vagy éppen ellenkezőleg? 2 hónap után is lehet az ember borzasztó szerelmes és ez pont az időtől független, hogy mennyire szeretsz valakit. Sokan mondják, hogy próbáld meg elterelni a figyelmed mással és csinálj mást. De sok esetben meg az a jó ha rá gondolsz és kisírod magadból a fájdalmat. Amikor meg azt mondjuk, hogy az idő mindent "meggyógyít" akkor a FELEJTÉSRE gondolunk. Napról napra jobban leszel, de ezt el kell fogadnod. Gondolj arra, hogy amikor becsukódik egy kapu akkor egy másik megnyílik előtted!

Egy 18 éves lány

2009. ápr. 9. 15:21
 5/9 A kérdező kommentje:

14 vok...

Úgyvolt h először én mondtam az anyukájának mert ő nem volt elérhető telón és mondtam h inkább haggyuk az egészet..(mert azvolt h sose hívott fel mindíg csak én hívtam meg én mentem hozzájuk)

Aztán felhyvtam és mondta hogy már akart velem beszélni (de azért sose hívott)

És mondta hogy gondolkozott és nem jó neki így mert ő 20 éves volt én meg mondtam neki h 2 hónap alatt ezt nem tudta meggondolni mert azért voltak dolgok köztünk)

És azt mondta hogy: de gondolkoztam...

És végül is csak barátok maradtunk de nagyon rossz nekem mert én tényleg szerettem..

Jah meg kérdeztem h szeretett -e egyáltalán és azt mondta hogy megpróbált..pf..áhhh

2009. ápr. 9. 15:24
 6/9 A kérdező kommentje:
pedig nem kényszerítette senki h szeressen...és azt mondta hogy megpróbált...deh azért hamarabb is gondolkozhatott volna mert így nekem a legszarabb..
2009. ápr. 9. 15:26
 7/9 A kérdező kommentje:
(am 15 leszek)
2009. ápr. 9. 15:27
 8/9 A kérdező kommentje:

szia most tutam géphez kerülni neharagugy jo hiányzol nagyon

pénteken gyere oké nagyon sokat gondolok rád és kifoglak várni téged

szeretnélek megcsokolni és veledleni

menemkel mert kel a gép a tulajdonosának viszakel adnom

szeretlek puszi.

(ezt még ő írta és nem hiszem el h ilyen hamar meggondolta magát kérdeztem hogy van egy idősebb csaj ugye és azt mondta h nem komolyan nem...:S)

2009. ápr. 9. 15:30
 9/9 A kérdező kommentje:

Állítólag azt mondta az anyukájának h nem érzett irántam semmit meg nem volt belém szerelmes...

Pedig ő akarta hogy járjunk ő kérdezte meg meg nekem azt mondta hogy kellek neki meghogy szeret és őt a korkülönbség nem érdekli...

2009. ápr. 9. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!