Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem fogom őt elfelejteni? Mi a bajom?
Sziasztok! Az a helyzet velem, hogy régebben msnen keresztül ismertem egy férfit, rengeteget beszélgettünk, volt hogy 6-7 órát folyamatosan, sőt olyan is , hogy ha egyikőnk véletlenül nem volt fenn hosszabb ideig elkezdtünk aggódni egymásért, szóval nagyon jól kijöttünk. Bár az is igaz, hogy hazudtam neki pár dologban az elején,(koromban főleg) de miután bevallottam neki továbbra is megmaradt a jó viszonyunk. Folyton rá gondoltam... belezúgtam szerintem. Aztán talált magának egy barátnőt, máig együtt vannak azóta szinte nem is tartjuk a kapcsolatot. Azóta nekem is lett barátom, lassan egy éve hogy együtt vagyunk, sőt örülök hogy ő is boldog a barátnőjével. Sajnos közel másfél éve nem hallottam felőle és olykor úgy hiányzik. Egyrészt tudom hogy bolond vagyok... lehet csak eltöltötte az unalmas szabadidejét míg velem beszélgetett, de attól hogy barátnője van legalább egy levelet írhatna.. de semmi. Hiába, sosem találkoztam vele, és nem is fogok vaószínűleg, mégis akarva-akaratlanul összehasonlítom a barátommal. Ő annyira más volt... Nem tudom, sosem fogom őt elfelejteni? Vagy csak a barátomat nem szeretem olyan "őrülten"? Nekem ez olyan rosszul esik. Vagy talán azért van ez mert a plátói szerelem valahogy másabb volt?
17/L
Ez ismerős... én is vtam ilyen szituációban.
Hát nem tudom mit lehetne tenni. Sztem próbálj ne gondolni rá és sokat lenni a barátoddal. Talán az segít. :)
Figyelj.. amit érzel az plátói, csak képzelet.
Nem találkoztatok még soha, nem ismered őt, nem ismered a mozdulatait, a tetteit.
Az, hogy mesél magáról nem jelent semmit, hazudozhat..
A szokásait, viselkedését az msn nem fogja visszaadni.
Elképzeled őt minden jónak, de tudod a való életben nem úgy van ám az..
A gondolatot iránta kéne megsemmisítened!
Ha a barátod mellett másra gondolsz, az azért lehet mert nem vagy megelégedve vele, valamit hiányolsz.
Tegyétek színesebbé a mindennapjaitokat, dobjátok fel, vagy keress mást, flörtölj, szórakozz, élvezd az életet, és ne pazarold arra az időd, hogy fantáziálj egy olyan pasiról akinek nője van és boldog..
Ha szabad kérdezni, miért nem tudtatok találkozni?
Én mentem át hasonló helyzeten..
annyiból más, hogy mi találkoztunk.
Az elején rengeteg msn beszélgetés, ha nem tudtuk megoldani akkor sms, hívás.
Jöttek a találkozok,
összebújás, de tudtuk hogy nem lehet komoly a dolog a táv miatt, én meg amúgy is bizalmatlan vagyok,
gyerekesnek tartottam,
most kb 5 éve ismerem, de igazán csak most sikerült teljesen kiismernem, nagyon sok kavarás és félreértés volt.
Őrülten vágyom rá, de tudom nem lenne helyes.
Megtudom érteni mit érzel, de hidd el, most könnyebb túl tenned magad rajta,
ne kínozd magam azzal, milyen lenne vele..
Akik körülötted vannak, azokkal törödj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!