Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sosem fogom őt elfelejteni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem fogom őt elfelejteni? Mi a bajom?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a helyzet velem, hogy régebben msnen keresztül ismertem egy férfit, rengeteget beszélgettünk, volt hogy 6-7 órát folyamatosan, sőt olyan is , hogy ha egyikőnk véletlenül nem volt fenn hosszabb ideig elkezdtünk aggódni egymásért, szóval nagyon jól kijöttünk. Bár az is igaz, hogy hazudtam neki pár dologban az elején,(koromban főleg) de miután bevallottam neki továbbra is megmaradt a jó viszonyunk. Folyton rá gondoltam... belezúgtam szerintem. Aztán talált magának egy barátnőt, máig együtt vannak azóta szinte nem is tartjuk a kapcsolatot. Azóta nekem is lett barátom, lassan egy éve hogy együtt vagyunk, sőt örülök hogy ő is boldog a barátnőjével. Sajnos közel másfél éve nem hallottam felőle és olykor úgy hiányzik. Egyrészt tudom hogy bolond vagyok... lehet csak eltöltötte az unalmas szabadidejét míg velem beszélgetett, de attól hogy barátnője van legalább egy levelet írhatna.. de semmi. Hiába, sosem találkoztam vele, és nem is fogok vaószínűleg, mégis akarva-akaratlanul összehasonlítom a barátommal. Ő annyira más volt... Nem tudom, sosem fogom őt elfelejteni? Vagy csak a barátomat nem szeretem olyan "őrülten"? Nekem ez olyan rosszul esik. Vagy talán azért van ez mert a plátói szerelem valahogy másabb volt?

17/L

2011. aug. 17. 22:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mit jelent ez a távolság? Hol laksz és ő hol lakott?
2011. aug. 21. 11:39
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát én a Tiszántúlon, ő meg Komárom környékén.
2011. aug. 21. 11:53
 13/14 anonim ***** válasza:
irj neki...
2011. aug. 21. 12:40
 14/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam már, de vagy nem is válaszolt, vagy csak hetek múlva ha visszaírt. Szerintem szégyell engem a barétnője előtt, hogy kivel töltötte régen a szabadidejét. Szerintem csak el akar felejteni...
2011. aug. 21. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!