Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon szeretem, de sosem lehet az enyém. Hogyan tudnám elfelejteni?
egyik ismerősömék között is 11 éve van 3 évet udvarol neki a srác, majd 4 évig eljegyzés, 2éve házasok!!!:-)
van egy 3 éves kisfiuk, és egy 6 hónapos kislányuk!!!
a kor nem számít, sőtttttt ha SZERETITEK EGYMÁST, MÁS SEM SZÁMÍT!!!!
Szerintem így 18 évesen már nem nagy a korkülönbség.
Ha viszont tényleg semmi esélye a dolognak, akkor tudatosítsd magaddal, hogy nem lesz semmi köztetek, és akkor egyszerűen el fog tűnni az életedből. A lehető legritkábban találkozzatok. Így könnyebb lesz elfelejteni.
ha tudsz, várj kicsit, talán kell még egy kis idő hogy tényleg kicsit felnőttesebb légy, és akkor megtetszel neki
én a bátyám haverját szemeltem ki 3 éve. Én 19 voltam ő 27. Most együtt vagyunk egy éve. Én 22 ő 30
Persze idő kellett ahhoz, hogy "más szemmel nézzen rám", és belátom, 19 évesen azért még máshogyan gondolkodtam én is!
Akkor valószínűleg nme tetszel neki... vagy nem vett észre, egyszerűen nem vagy az esete. Sztem hagyd.
Lehet, h 5 év után már udvarolni fog...de az is lehet, h nem.
sztem hagyd.
L.25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!