Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Ti is ilyenek vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti is ilyenek vagytok szerelmesen?

Figyelt kérdés

Sz*ros óvodás korom óta megvannak a legjobb barátaim, mintha testvérek lennénk. 22 éves vagyok, 10 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, akit nagyon szeretek, ő az első nekem. Nagyon fontos a számomra, szeretni való édes lány, rendes, csendes, de nagyon jókat lehet vele beszélgetni. Hihetetlen érett, tud főzni, csinált már nekem sütit és finomságokat. Neki is én vagyok az első. Emellett gyönyörű lány, tényleg nagyon csinos.

Rendes ezzel a 2 haver sráccal is, de itt jön képbe a kavar, hogy egy jó ideje epés megjegyzéseket tesznek, furcsán beszélnek a barátnőmről. Hogy el ne higgyem, hogy ilyen jótétlélek, amilyennek mutatja magát, meg hogy biztos van vaj a füle mögött. Folyton azt hangoztatják, hogy a jó nő ott kezdődik, hogy miniszoknya és nagy mellek, szinte az orrom alá dörgölik, hogy szerintük ki a jó nő....Mindenkinek magánügye az ízlése, és jó, hogy nem tetszik nekik a barátnőm, na de ilyet. Taplóság a köbön.

Amiért a kérdést kiírtam: tegnap b*zinak nevezett az egyik srác. Régebben megnéztem a lányokat az úton, mustráltam akik tetszettek, de most már csak Őrá vagyok ráállva, biztos az érzelmeim miatt.

Röhögve mondja a srác, hogy "elasszonyosodtál", meg hogy b*zi lettem a barátnőm mellett, mert nézem mások seggét.

Mivel csak velük vagyok közeli kapcsolatban, mást nem tudok erről megkérdezni. Férfiak/fiúk, ha nagyon szerettek valakit, ti is így vagytok ezzel? Hogy más nem érdekel, meg sem láttok mást? Vagy most már ez nem módi, és én vagyok a furcsa...

22/F

2011. aug. 4. 22:32
 1/10 anonim ***** válasza:
nem
2011. aug. 4. 22:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy furcsa. A haverjaid csak irigykednek szerintem.
2011. aug. 4. 22:38
 3/10 anonim ***** válasza:

Amit te érzel az igaz szerelem. Aki ilyet még nem élt át nem tudhatja. Az embert ritkán érik el igaz érzelmek. Én is sokszor megkapom, hogy bu zi vagyok mert nagyon érzelgős szoktam lenni. Pedig soha nem volt fiúval kapcsolatom és nem is vágyom rá.

Én 2 éve vagyok a barátnőmmel és teljes szívemből szeretem, hasonló a helyzet nálunk is. Én a legelejétől, rájöttem nekem nem kell más nekem ő kell. Amikor megnéztem egy egy csaj elgondolkodtam hogy lehet szebb de nekem aki van ő kell. És kb 1 másfél éve nem szoktam nézegetni a csajokat, persze ha egy szebb bejön a képbe megnézem de semmi több. Én tudom hogy aki mellettem van nekem ő kell senki más.

2011. aug. 4. 22:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Bennem is felvetődött már hogy lehet irigyek, ők egyedül vannak. Csak egyszerűen ezt nem tudom elhinni, jóban rosszban együtt vagyunk majdnem 20 éve. Mindig örültünk egymás sikerének.
2011. aug. 4. 22:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is ugyan így voltam ezzel, senki másra nem vágytam csak rá, számomra ő volt a NŐ. Sajnos nekünk nem jött össze, de már nem is bánom..remélem ti boldogok lesztek egymással ! ;)
2011. aug. 4. 22:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is irigykednek. Mondd meg nekik, hogy hagyják abba. Te szereted a lányt, nekik meg semmi közük hozzá. :)
2011. aug. 4. 22:43
 7/10 anonim ***** válasza:
cseppet hosszu...
2011. aug. 4. 22:48
 8/10 anonim ***** válasza:

"cseppet hosszu..." mondd ezt Jókai Arany emberére vagy Tolsztoj Feltámadására.

Amúgy néha csak úgy irigyek az emberek. Érdekes hogy a legjobb barátaid. Én nem tudnám elképzelni, hogy a barátom a nagy őt megtalálja és rendes nem teszi tönkre és ne tudjak neki örülni.

2011. aug. 4. 22:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Kissé primitív haverjaid vannak, az a gond. Vagy Te dicsekedsz nekik folyton és lett ebből elegük.
2011. aug. 4. 23:21
 10/10 anonim ***** válasza:

szard le őket, majd megunják. Jelenleg én is szerelmes vagyok, igaz csak 1 hónapja. Én is kevésbé nézem meg a nőket, de azért akad olyan nő, akin megakad az ember szeme ;) :D Ha ilyen régóta barátok vagytok, akkor megtudjátok ezt beszélni, hogy fogadják el. Ha nem akkor lehet mégsem vagyok (már) olyan jó barátok.

20/F

2013. máj. 17. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!