Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy szeretem-e még a barátomat?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt nagy volt a szerelem, de egy ideje állandóan csak elégedetlenkedem és veszekszem vele, és sokszor idegesít, de ha nincs velem akkor hiányzik és várom, hogy jöjön!Lehet,hogy már csak megszokásból vagyok vele?Az is baj lehet ha minden nap találkozunk?
2008. márc. 3. 17:46
 1/10 anonim válasza:
100%

Szia! Ezt a kérdést én is feltehettem volna, csak mi már 5 éve vagyunk élettársak! Én 26 leszek, ő 29 lesz. Az van velem / velünk is, amit leírtál. Szerintem már csak megszokás van nagyon sok dologban. Néha olyan jó pl egyedül lenni, amikor éppen dolgozik, de sokszor várom, hogy du legyen, vége legyen a melojának is jöjjön haza. Olyan igazi nagy, és mély szerelmet már tudom, hogy nem érzek, mint amikor megismerkedtünk 5,5 éve.

Csak félek kilépni ebből a helyzetből, gyengének érzem magam. Te már gondolkodtál azon, hogy szakítasz vele talán?

2008. márc. 3. 18:17
 2/10 anonim válasza:
86%
Nálam is ugyanez a helyzet! Én 19 vagyok és 2 éve vagyunk együtt a párommal.Amikor megismerkedtünk nem jöttünk azonnal össze volt másik bnője de tudtam h nekem ő lesz az igazi! Vele tettem meg először és nagyon szerelmes voltam, viszont ennyi idő után én is elgondolkozom rajta h szerelmes vagyok e még vagy csak megszokás. Főleg így h van egy másik fiú akivel találkozgatok és ő olyan érzéseket vált ki belőlem amiket a barátom már nagyon rég. De nem akarok vele összejönni mert az is egy idő után ilyen lenne és nála nem is éreztem h ő az igazi, ő most izgalmat visz a napjaimba és sztem csak erre van most szükségem mert még úgymond nem éltem ki magam, nem buliztam eleget és ezt most az egyetemen megtehetném. És én is azért nem merek és nem is akarok szakitani mert már megszoktam vele és üres lenne minden. Én sem tudom mit kellene tennem, bár naygon szeretem és próbálom úgy csinálni h minden oylan leygen mint rég. Én is itt 3-4 napig már el vaygok nélküle viszont otthon mindig várom h vele legyek, vele aludjak, nem tudom miért van ez. De megnyugtató kicsit h nemcsak én érzek így.
2008. márc. 3. 18:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

az a baj, hogy akik már nagyon fiatalon összeköltöznek, és igazából ahogy a válaszolok irták "nem élik ki magukat" ezzel van a probléma...

nem irtad a korodat, de húszonévesek problémája amit felvetsz...

azt tudni kell, hogy minden kapcsolat elején van a nagy fellángolás, ez 30 év múlva már nem olyan sőt később sem...el kell szomoritsalak benneteket!!

nekem erre azt mondta egy bölcs ember, hogy miért nem olyan mindig a kapcsolat mint az elején volt, amire úgye mindenki vágyik, szerelem- lángolás---romantika stb...

mert egy nő olyan mint a könyv az elején izgalmas, és nem szeretné mindig újból olvasni a könyvet... mire végigolvassa, megismeri a könyv tartalmát! /azaz megszokja/ leforditva

nem tudom érthető volt-e a szemléltetés?

tudjátok, ha már valakinek a fejében felötlik ez a kérdés akkor már baj van :-(

és ha még fiatalok vagytok ideje szembenézni a változással, miért? mert ha tovább maradtok egy olyan kapcsolatban hosszú távon azért, mert gyávák voltatok változtatni, ebbe a kapcsolatba talán beleszületik egy gyermek, akkor már azért nem tudtok kijönni belőle, és a végén pedig ott lesz egy megkeseredett élet...

ha nem figyeltek a jelekre, mert ezek azok, arról hogy valami baj van...

vagy szembe néztek vele, hogy bennetek van a probléma és változtattok rajta, vagy léptek..

2008. márc. 3. 19:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

hát, ha tőlünk kérdezed hogy szerelmes vagy-e a barátodba, akkor valószíűleg nem vagy az

de ne szakíts vele szerintem, mert lehet hogy rájössz hogy mégis az vagy, és akkor már késő. szerintem várjál, éld vele az életed, és majd eldől.

2008. márc. 3. 20:34
 5/10 anonim válasza:
100%
Pontosan ugyanez volt velem is! Csak nekem ez 2 év után jött, és még egy évet így voltam vele,aztán jött egy másik fiú aki "kisegített" ebből a kapcsolatból.mert ha ő nincs akkor még most is vele vagyok, mert jó volt hogy van egy biztos kapcsolat! de már nálam is a megszokás volt,és istenem, fiatal vagyok, még előttem az élet! inkább most éljem ki magam, mint mikor már van 3 gyerekem...az tény és való, hogy a mai napig nem tudtam teljesen elfelejteni, és vannak olyan napjaim hogy szívem szerint vissza mennék hozzá, de tudom hogy az is csak ideig-óráig tartana, és megint kihűlne. éppen ezért még kicsit kiélem magam, tapasztalatokat gyűjtök, és ha úgy alakul hogy mi mégis egymásnak vagyunk teremtve,azt úgy is tudni fogjuk és akkor még mindig nem késő! Neked is csak azt tudom javasolni, hogy próbáld még meg másokkal is!tudom hogy nem könnyű, de ha ő az igazi arra úgy is rá fogsz jönni, és újra összejöhettek.:) egy próbát szerintem megér... persze gondold át mégegyszer az egészet, adj még egy kis időt ennek az egésznek, és a lényeg hogy tényleg NE találkozzatok minden nap!!!Remélem nem kell hogy véget érjen a Ti kapcsolatotok is! én minden jót kívánok és legyetek nagyon szerelmesek!:)
2008. márc. 3. 21:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ha igazán szeretitek egymást,akkor nem jelenthet problémát,hogy naponta találkoztok!Sőt!!!Én is így vagyok,mint te.Szintén másfél év,lángoló szerelem után,azt hittem ő az igazi,de nem!Már idegesít 1-2 hónapja szinte mindennel amit tesz,vagy mond!29 éves vagyok.Ki fogok lépni ebből a kapcsolatból,csak még idő kell,hogy el tudjam engedni!Elöttem van egy példa,ami nagyon ritka,de létezik.Testvéremék 10 éve élnek együtt,a mai napig imádják egymást.El nem tudnám képzelni,hogy bármelyikük meg tudná bántani a másikat.Nem képmutatás,igazi szerelem.Öröm rájuknézni!Biztos vagyok benne,hogy egy pillanatra sem merült fel bennük,hogy ő e az igazi,el sem tudnák képzelni egymás nélkül,pedig rengeteget vannak együtt!40 évesen is olyanok,mint a gyerekek.10 év után is jókat hancúroznak,játszanak és beszélgetnek őszintén.Létezik ilyen,csak meg kell találnunk a párunkat.Akkor viszont egy pillanatra sem fog megfordulni a fejünkben,hogy ő e az igazi,mert az nem megszokás lesz!
2008. márc. 4. 18:44
 7/10 anonim ***** válasza:
97%

Azért az első lángok minden kapcsolatban enyhülnek, olyan nincs hogy egész életedben elvakultan bámulod a szerelmed.Ahogy mondják átalakul szeretetté, vagy nincs igazam?

(egyébként azt a "kiolvasni egy nőt" Turgenyev írta:-) )

2008. márc. 5. 17:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Uhha,mintha csak az én kapcsolatomat írtad volna le...de komolyan...tavaly február 28-án jöttünk össze,és mi is állandóan veszekszünk(azért másfél év,mert már 2006.decemberében elkezdett udvarolni).Hát ha mindennap találkoztok akkor megszokjátok,hogy állandóan együtt avytok,ezért is veszekedhettek többet.De szurkolok,hogy ne legyen több baj köztetek!Üdv.:Bea
2008. márc. 5. 19:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
maradj töle egy ideig távol...ha hiányzik szereted, ha úgy érzed tovább kell lépned akkor már eltünt a varázs....:)
2008. márc. 9. 14:25
 10/10 anonim válasza:

En is mostanaba ezt erzem…Eddig is volt neha neha egy kis idore hogy sok volt(hetvegente talalkozunk csak) de mikor meg tavol volt nagyon hianyzott.Most is igy van ha tavol van viszont ma jott es egyszeruen semmi kedvem nincsen hozza,folyton azon gondolkozok hogy szeretem e meg vagy csak megszokas…Nem tudom egyszeruen…Mar a sz*x se megy mert nem izgulok fel ra,folyton elkalandozok es mas fiukra gondolok….Fiatal vagyok meg csak 17 eves es 15 eves korom ota vagyok a baratommal…Akkor meg nagyon szerettem de most az utobbi idobe egyszeruen azt erzem hogy elvesztek az erzeseim..Nem tudom hogy szakitsak e vele mert tudom hogy en vele szeretnek maradni viszont a szivem meg mast akar.En viszont nem akarom azt amit a szivem mert tenyleg mindent megad nekem,barmikor szamithatok ra, o a legjobb baratom.Ha elveszitenem senkim se lenne mert ahol en lakok nem baratkozom senkivel..Tancolni akarok fiukkal,buliba jarni ahogy 17evesen szoktak viszont akar hanyszor elmegyek mindig buntudatom van attol hogy o nincs velem es en meg ugy megyek el az ismeroseimnel valahova…

Most is bekonnyeztem mert elgondolkodtam azon hogy mar nem all ott a konyhaba,nem olel at este es a szivem ezt nem birna elviselni.Nem tudom mit tegyek…Varjak meg hatha elmulik ez az erzes?

2022. dec. 26. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!